Studerende

Omron er et fantastisk sted at starte din fremtid. Omron investerer i entusiastiske og ambitiøse studerende. Studerende har mulighed for at arbejde på udfordrende og interessante projekter eller i praktikperioder i Holland eller i andre europæiske lande. Uanset, om det er inden for udvikling af elektroniske produkter, salg, produktion eller markedsføring af produkter, er der mange interessante områder, inden for hvilke du som studerende kan kickstarte din karriere.

Omron søger efter studerende

Omron investerer hele tiden i entusiastiske og ambitiøse mennesker, også studerende. Der er mange muligheder for studerende til at arbejde med udfordrende og spændende projekter eller gennemføre praktikperioder. Indenfor produktudvikling, salg, produktion eller markedsføring af elektroniske produkter er der altid interessante (tekniske) projekter i gang, som måske kunne interessere dig.

Omron tilbyder

Ønsker du under dit studie, at arbejde i en international organisation? En uddannelsesperiode eller praktik er en enestående lejlighed til at lære mere om vores organisation. I denne periode kan du beslutte, om Omron kunne være din fremtidige arbejdsgiver.

Konkrete projekter

For studerende er der en masse muligheder inden for Omron Industrial Automation. Hos Omron har vi forskellige områder du kan vælge imellem, f.eks.; R&D, produktion, salg og markedsføring.

Muligheder i 's-Hertogenbosch, Holland

  • Ingeniørstuderende (strøm, industri eller mekanik), industrielt design, anvendt fysik, matematik og datalogi.
  • Områder: udvikling, fremstilling og markedsføring af industrielle automatiseringsprodukter.

Muligheder i Barcelona, Spanien

  • Ingeniørstuderende (strøm eller industri), matematik og datalogi.
  • Områder: udvikling af industrielle automatiseringsprodukter.

Udfyld praktikansøgningsskemaet hvis du er interesseret i en praktikplads hos Omron.