Praktikpladser

Hvis du vil styrke din livsbane og øge din viden til din fremtidige karriere, er Omron en af de bedste valg, du kan tage.

Vi giver studerende mulighed for at arbejde med udfordrende og interessante projekter eller i praktikperioder i hele Europa.

Omron søger studerende

Omron EMEA er altid interesseret i entusiastiske og ambitiøse studerende som dig. Uanset om det er inden for udvikling af elektroniske produkter, salg, produktion eller produktmarketing, er der altid et spændende projekt, du kan arbejde på. På den måde kan vi forbedre dit liv, og du kan bidrage til et bedre samfund, præcis som beskrevet i vores principper.

Omron tilbyder

Vil du arbejde i en international virksomhed, mens du læser? En oplærings- eller praktikperiode er en enestående mulighed for lære mere om vores virksomhed. I løbet af denne periode lærer du om vores principper og værdier, som vi arbejder for hos Omron. En perfekt mulighed for at se, hvorfor Omron er din fremtidige arbejdsplads.

Rigtige projekter

I Omron Industrial Automation EMEA får du mulighed for at arbejde i forskellige afdelinger. Vi tilbyder praktikperioder inden for forskellige fagområder som f.eks. forskning og udvikling, produktion, salg og marketing.

Er du interesseret i at tage næste skridt i din karriere som studerende?

Ansøg i et land, hvor vi har praktikpladser, så arbejder du måske snart sammen med et af vores teams et sted i Europa.