Omrons nyhedsbrev

Tilmeld dig Omrons nyhedsbrev i dag og du vil modtage den seneste udgave af vores e-mail nyhedsbrev. I nyhedsbrevet giver vi dig mange nyttige informationer om vores produkter, de nyeste applikationsteknologier, ekspert information om aktuelle applikationer og meget mere. Nyhedsbrevet er gratis og tilgængeligt for alle, som har interesse i Omron samt i Omrons produkter og teknologier. Denne side indeholder al den baggrundsinformation du har brug for at vide om Omrons nyhedsbrevsservice.

Tilmelding til e-mail nyhedsbrev

Du kan nemt tilmelde dig vores e-mail nyhedsbrev ved at klikke på tilmeld nyhedsbrev. Derefter vil du modtage en e-mail fra os med et link, som aktiverer din tilmelding. Denne måde at tilmelde sig på er anvendt i henhold til lovgivningen, så ingen kan misbruge din e-mail adresse. Hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet, er der links flere steder på vores hjemmeside, hvor du har mulighed for dette, og der er også et link forneden på selve nyhedsbrevet.

Hyppighed

Omron vil sende ny information til dig ca. en gang månedligt, men ikke oftere end med to ugers mellemrum. Vi følger den europæiske og lokale lovgivning vedr. hyppighed og spam. Vi vil ikke sende nogle uopfordrede e-mails til dig. Vi vil kun sende e-mail nyhedsbreve til dig, hvis du har bekræftet din tilmelding til nyhedsservice on-line eller til en af vore medarbejdere. 

Ændring af e-mail addresse

Da vi ikke opbevarer personlige informationer er det ikke muligt at ændre din e-mail addresse. Så hvis du er tilmeldt Omrons nyhedsbreve og skifter din eksisterende e-mail addresse eller hvis den ikke længere er gyldig, så beder vi dig om at afmelde nyhedsbrevet med din gamle e-mail addresse og så tilmelde nyhedsbrevet igen, hvor du anvender din nye e-mail addresse.

Personlige oplysninger

Dine personlige oplysninger vil blive behandlet fortroligt. De personlige oplysninger du giver os, vil ikke blive delt med nogen udenfor Omrons organisation, og de vil kun blive brugt til at sende Omrons nyhedsbrev til dig. 

Afmeld e-mail nyhedsbrev

Afmeld  nyhedsbrevet her. Når du har afmeldt nyhedsbrevet vil du modtage en e-mail fra os. I denne e-mail skal du bekræfte, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev.