Begivenheder

Du kan finde os ved flere automatiseringsbegivenheder og -messer i hele Europa.

Se skemaet nedenfor for at få flere oplysninger.

BEGIVENHED
win_logo.jpg

WIN Automation

WIN Automation, den vigtigste messe inden for produktionsindustrien i Tyrkiet og Eurasien, fortsætter med at levere produkter og serviceydelser til professionelle brugere i 7 industribrancher. Med et stort antal internationale udstillere og besøgende giver den unikke muligheder for virksomheder, der ønsker at vinde nye markeder.

19. mar 2017 2017

Tyrkiet, Istanbul

Få MERE AT VIDE
BEGIVENHED
HANNOVER-MESSE2.jpg

Hannover Messe 2017

Dette er en førende messe for industriel teknologi, som fremhæver innovationer og banebrydende løsninger i alle de vigtigste sektorer – dvs. industriel automatisering og IT, energi- og miljøteknologi, industriel forsyning, produktionsudvikling og serviceydelser, samt forskning og udvikling.

Industry 4.0-emnet blev lanceret af Hannover Messe-udvalget, så det er det rette sted at besøge for at se den nyeste udvikling.

28. apr 2017 2017

Tyskland, Hannover

Få MERE AT VIDE
BEGIVENHED
SPS_2017_LOGO_date_color.jpg

SPS Italy

SPS Italy stammer fra den tyske messe, som har været den førende begivenhed for industriel automatisering i Tyskland og Europa i over 20 år. Arrangementet bringer leverandører og producenter sammen, hvorved SPS Italy skiller sig ud som en stor mulighed for den italienske automationsbranche.

25. maj 2017 2017

Italien, Parma

Få MERE AT VIDE