Reparationsservice

Det er enkelt og hurtigt

Omron Europe yder reparationsservice fra ERC (virksomhedens europæiske reparationscenter), der har til huse i 's-Hertogenbosch i Holland.

ERC tilbyder en højkvalitativ reparationsservice på størstedelen af Omrons produkter, herunder PLC'er, timere, tællere, vision- og id-systemer, frekvensomformere og servodrev. Ved at anvende de nyeste teknologier til reparation af produkterne, ofte på komponentniveau, er ERC ikke alene i stand til at fremkomme med en detaljeret reparationsrapport, men også til at holde omkostningerne så lave som muligt, hvilket giver den bedste service til den bedste pris.

Reparationsforespørgsel

Database over reparationer i Europa

Databasen over reparationer i Europa giver vores lokale kontorer og distributører et værktøj, så de nemt kan rapportere og spore en reparationsforespørgsel.

Når reparationsforespørgslen er indtastet, oprettes DHL-transportdokumenterne automatisk. Det er også muligt at følge status på reparationsprocessen. Der angives en fast pris for reparationen på forhånd!

Få adgang til databasen over reparationer i Europa

Track & Trace

This is the track & trace section of the Omron European Repair Centre.

Here you can see the current status of your repair, by entering the RMA-number. The RMA-number is the "repair-number" that was supplied to you by your local Omron office (NSC) at the time the repair was authorized.

Track & Trace your RMA number