Fotovoltaiske løsninger

Vi tilbyder den nødvendige teknologi, support og viden til at øge din fotovoltaiske energiproduktion. Uanset om du designer et nyt system eller forbedrer en eksisterende installation, har vi de fotovoltaiske løsninger, som kan hjælpe dig med at optimere dit solcelleanlæg

Løsninger til ny installation (marked)

EU_solar_Azienda_agricola_Enego_420x420.jpg

Vores samarbejde med "On Energy Project".

I de sidste par år har den italienske PV-installationsvirksomhed, "On Energy Project", bygget mere end 400 solcelleanlæg og administrerer i dag ca. 600. Virksomheden understøtter også vores eftersalgsservice for kunder, der har mistet deres tekniske reference. Ikke overraskende blev On Energy Projects vækst og succes opbygget på baggrund af et omdømme baseret på installationspålidelighed og ydeevne.

Få mere at vide
Tracking.jpg

10 % større output end forventet

I april 2010 øgede Siciliens San Gabriele PV-elkraftværk produktionen og begyndte at bidrage til landets nationale forsyningsnet. Takket være vores KP100L-frekvensomformere og yderst professionel vedligeholdelse var den samlede energiproduktion betydeligt højere end forventet for 4MWp-anlægget. 5 år senere er anlæggets samlede produktivitet stadig omkring 7 til 11 % højere end de oprindelige forventninger.

Få mere at vide
milan_expo_420x280.jpg

Solenergi som livsnerve

Udstillingen, Milano 2015 (1. maj - 31.oktober), handler om at fremvise energibesparende og praktiske løsninger, som kan hjælpe med til at garantere sunde, sikre og tilstrækkelige fødevarer til alle, mens jorden og miljøet respekteres. Formålet med udstillingen er at åbne op for en dialog blandt internationale aktører og at udveksle synspunkter omkring de store udfordringer, som påvirker os alle.

Få mere at vide

Løsninger til eksisterende installationer (marked)

TUVR_logo_420xX.jpg

Globalt certificeringsorgan støtter vores PID-løsninger

Omfattende tests, udført af det uafhængige organ, TÜV Rheinland Italia, bekræfter den fremragende ydeevne i vores PID-løsninger. Med vores PID-løsninger har TÜV's ingeniører taget adskillige PV-styretavler, som i høj grad var ineffektive, og fornyede dem, så de stort set kom på højde med den udgangseffekt, som producenterne af solpaneler har angivet. 

Få mere at vide
Road_To_420x420.jpg

Fra 60 % til fuld kapacitet

Ingen ved, hvorfor og hvornår PID rammer fotovoltaiske installationer, men vi ved, at høje temperaturer, fugtighed og saltholdigheden ved havområder har noget at sige. Lav isolering af modulerne er også blandt de elementer, som kan fremskynde PID's opståen.

Få mere at vide
solar-panels-in-a-field-of-grass_small.jpg

Maksimerer udbyttet af dit solcelleanlæg

Investering i et fotovoltaisk solcelleanlæg giver god mening: Du reducerer dine energiregninger og tjener endda penge ved at sælge overskydende energi til elnetværket. Men for at maksimere disse fordele skal dit anlæg holdes ved lige – altid.

Få mere at vide