Hvor effektive er dine maskiner?

Overall Equipment Effectiveness (OEE) er et ganske simpelt værktøj til at måle produktiviteten og effektiviteten af dine maskiner.

OEE har tre separate og målbare fokusområder: oppetid, hastighed og kvalitet.

Oppetid = Kørselstid / Planlagt produktionstid
Hastighed = (Ideal cyklustid × Total antal emner) / Driftstid
Kvalitet = Godkendte produkter / Kasserede produkter

OEE = Oppetid × Hastighed × Kvalitet

Hvert af disse områder kan målrettes for forbedringer. OEE gør det muligt at lave specifikke analyser til at afdække årsagerne for produktionsproblemer. Det vil hjælpe dig til nemt at visualisere dine maskiner status i realtid.

Implementering af OEE

Implementeringen af OEE bibringer øjeblikkelige økonomiske fordele i produktionen, eksempelvis ved at reducere nedetid, reparations- og kvalitetsomkostninger. OEE bistår med at kunne producere mere med eksisterende udstyr og faciliteter.

Omron har flere forskellige teknologier og løsninger, der kan forbedre dine maskiners Overall Equipment Effectiveness (OEE ) betydeligt. Venligst kontakt din lokale Omron repræsentant for yderligere information.

Kontakt mig for at forbedre min OEE.
safety_solution_420x300.jpg

Sikkerhedsløsninger - til robuste materialehåndteringsmaskiner

Hvert år produceres flere og flere forbrugsgoder, hvor robuste maskiner til materialehåndtering såsom palleteringsmaskiner bidrager til at aflaste medarbejderne i produktionen og minimere ensformigt og tungt manuelt arbejde. Det er vigtigt at beskytte sine medarbejdere. Vores løsninger bidrager ikke blot til overholdelse af diverse sikkerhedssstandarder, men forbedrer også udstyrets overordnede effektivitet (OEE).

Få mere at vide