Log på

Please use more than 6 characters. Forgot your password? Click here to reset.

Skift adgangskode

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Registrering

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Tak, fordi du registrerede dig hos Omron

Der er sendt en e-mail, som færdiggør oprettelsen af din konto, til

Gå tilbage til webstedet

få direkte adgang

Udfyld dine oplysninger nedenfor for at få direkte adgang til indhold på denne side

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Tak for din interesse

Du har nu adgang til Din automatiseringspartner til emballering

Der er sendt en bekræftelses-e-mail til

Fortsæt til side

Du skal eller få direkte adgang for at downloade dette dokument

Din automatiseringspartner til emballering

Hvis du fremstiller emballeringsmaskiner og ønsker at øge dit udbytte, kan vi hjælpe. Vi tilbyder et komplet udvalg af tjenester og produkter, som er designet til at øge din maskines hastighed, alsidighed, ydeevne og sikkerhed.

Selv om nogle af disse emballeringsmaskineløsninger er meget avancerede, har de også bevist, at de er ekstremt pålidelige, hvilket maksimerer dine kunders loyalitet.

Brug vores viden som specialiseret automatiseringspartner til at udvikle en ny maskine eller opgradere en eksisterende model.

Hvordan kan vi støtte dig?
Emballerings-segmenter

Dit speciale – vores specifikke ekspertise

Er du specialist i flasketapning? Eller måske fokuserer du på snack-fødevarer? Fremstiller du primære emballeringsmaskiner, eller tilbyder du også sekundære og afsluttende emballeringsmaskiner? Uanset hvad dit speciale er, kan vi snakke med dig om at øge din indtjening fra emballering inden for enhver af de følgende brancher:

 • Kager og kiks
 • Drikkevarer (alkoholiske, ikke-alkoholiske, mejeri, olie og kulsyreholdige læskedrikke)
 • Slik
 • Kosmetik og sundhed
 • Tørvarer og snacks
 • Friske madvarer
 • Husholdningsprodukter og andet
 • Flydende fødevarer og konserves
 • Lægemidler
 • Færdigretter

Produktion

Kvalitet

Selv inden produktet bliver pakket ind, hældt på dåse eller tappet på flasker, bruger mange konstruktører af emballeringsmaskiner tid på at overveje deres kundeopgaver fra start til slut.

Gentageligheden af opgaver med høj produktivitet og høje standarder for kvalitet er en daglig udfordring.

Derfor tilbyder Omron en omfattende produktportefølje, som er tilpasset receptdreven batch-produktion. Dette kræver teknologier som f.eks. hurtig reguleringskontrol med høj opløsning af flere loops, hurtig databehandling og lagring samt problemfri visionsbaseret kvalitetsinspektion.

Primær

Hastighed

Her er hastigheden den vigtigste udfordring. Men der er også behov fo

 • uafhængighed af produktets batch-størrelse
 • maskiner, der er nemme at rengøre og betjene
 • overholdelse af hygiejnestandarderne.

Omrons løsninger til primær emballering øger både hastigheden og fleksibiliteten for dine primære emballeringsmaskiner – takket være vores nye banebrydende controller, som kombinerer den nyeste Ethernet fieldbus-teknologi i realtid, EtherCAT, med vores koncept "Ét softwaremiljø".

Denne unikke kombination gør dig i stand til at udfase konventionelle mekaniske systemer og erstatte dem med virkelig alsidige Delta-robot- og visionssystemer.

Sekundær

Fleksibilitet

Her er de vigtigste udfordringer:

 • at få produktionshastighederne til at passe til den primære emballering
 • at sikre integrering af individuel eller multiemballering
 • at sikre en nem tilpasning af lineære lejer til transport af både primære og sekundære emballager.

Omrons løsninger hjælper dig med at gøre dine maskiner mere fleksible. Vi kan levere de nyeste robotteknikker og visionssystemer som en hjælp til f.eks. at bygge robotter til kartonfyldning, som kan opsamle og pakke 12 produkter på én gang ved brug af et emballeringsmønster med ét, to eller tre lag.

Med en opsætning som denne er en øgning af hastigheden ganske enkelt et spørgsmål om at øge antallet af produkter, som samles op pr. opgave.

Afsluttende

Robusthed

Her består hovedudfordringen i at sikre, at store belastninger håndteres pålideligt ved kontinuerlige høje cyklusfrekvenser.

Omrons løsninger omfatter et bredt udvalg af meget robuste elektromekaniske lineære akser. Installationsparate moduler med forskellige drevvarianter og dreje-/gribemoduler fuldender de fuldt udstyrede håndteringsmoduler.

Muligheden for at bruge elektriske aktuatorer i enhver kombination øger også alsidigheden og giver omkostningseffektive tilpasninger.

Eksempler på vores automatiseringsløsninger

hffs-mcs-08 420x300 sol

HFFS (Horizontal Form, Fill and Seal)

I en HFFS-maskine rulles fleksibelt net/folie ud, og pakkerne formes og forsegles på de 2 sider, eventuelt også i bunden. Når posen er blevet fyldt ovenfra med produktet, forsegles den øverste del for at lukke pakken. Før den sidste forsegling foretages, kan der tilføjes en hældetud. Dette foregår alt sammen, mens det fleksible emballeringsmateriale bevæges vandret, men pakken er stadig placeret lodret. Billedet nedenfor viser en cam-drevet maskine i drift. Der findes også kontinuerlige maskiner, men for disse er afsnit 4 til 6 ofte i en roterende opsætning.

Få mere at vide
cardboard sleeve cartoner machine image 420x300 sol

Kartonmaskine til pakning af papomslag

Et stykke pap fjernes fra magasinet via en roterende indfører og transporteres et ad gangen via et transportbånd med flige op til modtagepositionen på pick & place-systemet. Artikelgrupperne samles op af to uafhængigt fungerende robotter og stables på papstykkerne.

Få mere at vide
mcs palletiser 420x300px sol

Gantry-robot med palleenhed

Gantry-robotpalleenheder er lineære, kartesiske (XYZ) koordinerede robotter til pick & place-formål. Akserne glider lineært i forhold til hinanden snarere end at rotere som en robotarm.

Få mere at vide
13 robotic infeed machine image 420x300 sol

Vision styret robotlæssecelle eller sortimentspakkemaskine

Maskinen omfatter en robot monteret på en ramme, der strækker sig hen over to parallelt kørende fødetransportører. Den ene transportør føder produktet og den anden kartonerne. Robotten tager produkterne, der bevæger sig tilfældigt på transportbåndet og placerer dem i kartonerne, der også bevæger sig. Den øjeblikkelige placering af produkterne, der bevæger sig, beregnes af visionssystemet, der henter billeder fra et stationært kamera. I mellemtiden anvendes en registreringssensor til at registrere kartonernes position. Dette er den præcise registrering af begge transportører, der gør robotten i stand til at tage og placere produkter fra den ene kørende transportør til den anden.

Få mere at vide
shrink sleever machine image 420x300 sol

Lineær højhastighedskrympemanchetapplikator

Krympemanchetetiketter forsynes via en rulle i form af et kontinuerligt net. Flasker uden etiket transporteres via en fremføringstransportør og afmåles derefter af en roterende fødesnegl. Mens flaskerne kører ind i etiketteringsmaskinen og kører forbi en udløsercelle, åbnes og formes de etiketterne der sidder i nettet, af en spindel. Flaskerne fremføres og skæres samtidig med, at der foretages en præcis registrering med printet grafik. Etiketterne sættes på flaskerne, som derefter transporteres op til en damptunnel.

Få mere at vide

Kundeudsagn

From compound to tube, in any format
 • From compound to tube, in any format

  From compound to tube, in any format

  industrial.omron.eu/packaging/customerreferences/axomatic See how Omron PLCs and touch screens are at the heart of solutions developed by Axomatic producing and packaging all types of creams, gels and emulsios.

  05:33

Fra blanding til tube, i ethvert format!

Læs, hvordan Omrons PLC'er og touchscreens er kernen i løsninger udviklet af Axomatic til produktion og emballering af alle typer cremer, geléer og emulsioner.

Få mere at vide
omag 420 x 300 sol

Hold øje med udløbsdatoen!

En topmoderne emballeringsmaskine, der er kompakt, driftssikker, fyldt med innovative funktioner, og hvis dele er let tilgængelige. Læs om funktionerne i den nye serie af pakke- og emballeringsmaskiner, designet af Omag i samarbejde med Omron, til fremstilling af Dompés lægemiddel, "Okitask".

Få mere at vide
Serialization realized for pharma producers, re-packers and CMO's

Farmaceutisk kontraktproducent

Hvordan kunne en kontraktproducent levere 1.000.000 serialiserede pakker til flere farmaceutiske kunder med forskellige standarder og procedurer… og inden for et netværk bestående af flere produktionssteder, kontraktproducenter, ompakkere og andre serviceudbydere - alt sammen i henhold til de forventede EU-forordninger om central registrering af alle unikke koder?

Få mere at vide
Omron helps Line Equipment develop more advanced packaging machines
 • Omron helps Line Equipment develop more advanced packaging machines

  Omron helps Line Equipment develop more advanced packaging machines

  http://omron.me/plc_uk Line Equipment Ltd design and manufacture Vertical Form Fill & Seal packaging machines and with our support, the implementation of our software and hardware solutions into their machines has enabled them to bring more advanced products to market.

  06:26

Hjælper Line Equipment med at udvikle mere avancerede maskiner

Se interviewet for at se, hvordan implementeringen af vores software- og hardwareløsninger i deres maskiner har gjort Line Equipment i stand til at levere mere avancerede produkter til markedet.

Få mere at vide

White paper og teknologiartikler

nx sysmac 420 300 sol

Integrated Safety Solutions

Industrielle automatiseringsprocesser og maskiner bliver stadig mere dynamiske. Behovet for at øge produktivitet, fleksibilitet, ergonomi og sikkerhed er blevet uomgængeligt. Dette white paper beskriver, hvordan Omron Sysmac-sikkerhedsløsningen gør det muligt at opfylde alle tænkelige sikkerhedsscenarier og -krav.

Få mere at vide

Applications

Hvad vi siger om

sysmac loop provides big data solutions omron 420 420 sol

Teknologi hjælper maskinbyggere med at tilbyde forbedret tilgængelighed

Den vedvarende stræben efter stadigt bedre udnyttelsesgrad af en maskine (OEE, Overall Equipment Effectiveness) er i de senere år blevet et omdrejningspunkt for slutbrugere i levnedsmiddelindustrien. OEE er dog ikke en samtale, som slutbrugerne rent rutinemæssig indgår i med deres maskinleverandører; fokus er snarere på områder som basislinjens hastighed, cyklustider og den generelle ydeevne.

Få mere at vide
data integration 420x300 sol

Øg dit potentiale med dataintegration

Hvor tæt er ‘Industry 4.0’ på at være virkelighed? En futuristisk verden, hvor industrivirksomheder er 100 % forbundet er allerede ved at tage form, og dataintegration er en primær katalysator. Indsamling og lagring af produktionsdata giver også mange andre fordele - lige fra målinger af OEE (Overall Equipment Effectiveness) til at hjælpe OEM'er med at opfylde de stadig flere juridiske krav til rapportering. Dan Rossek tager et nærmere kig på de udfordringer og fordele, der er ved dataintegration, i ‘From shop floor to top floor’.

Få mere at vide
serialisation 420x300 sol

Sporbarhed gennem serialisering

For at begrænse vareforfalskning og forbedre forbrugeroplysning, er kravene til bedre sporbarhed hastigt stigende for producenterne. Hvordan kan serialisering hjælpe? I ‘Sporbarhed via serialisering’ fokuserer Per Pilegaard på, hvad serialisering betyder i dag og illustrerer, hvorfor fleksible lag er bedre end, den tilsyneladende nemmere, helhedsløsning.

Få mere at vide
packaging expert 420x300 sol

Ny tilgang til maskinstyring øger ydeevnen

Kan du tilføre værdi til dine maskiner, måske ved at tilføje mere raffinement og kompleksitet, uden at påvirke udviklingstiden og programmeringsomkostningerne? Robert Brooks ser på udviklingen af en ny generation af maskincontrollere.

Få mere at vide