Din automatiseringspartner til emballering | Omron, Danmark

Login

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Register

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Thank you for your interest

You now have access to Din automatiseringspartner til emballering

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Din automatiseringspartner til emballering

Hvis du fremstiller emballeringsmaskiner og ønsker at øge dit udbytte, kan vi hjælpe. Vi tilbyder et komplet udvalg af tjenester og produkter, som er designet til at øge din maskines hastighed, alsidighed, ydeevne og sikkerhed.

Selv om nogle af disse emballeringsmaskineløsninger er meget avancerede, har de også bevist, at de er ekstremt pålidelige, hvilket maksimerer dine kunders loyalitet.

Brug vores viden som specialiseret automatiseringspartner til at udvikle en ny maskine eller opgradere en eksisterende model.

Hvordan kan vi støtte dig?
Emballerings-segmenter

Dit speciale – vores specifikke ekspertise

Er du specialist i flasketapning? Eller måske fokuserer du på snack-fødevarer? Fremstiller du primære emballeringsmaskiner, eller tilbyder du også sekundære og afsluttende emballeringsmaskiner? Uanset hvad dit speciale er, kan vi snakke med dig om at øge din indtjening fra emballering inden for enhver af de følgende brancher:

 • Kager og kiks
 • Drikkevarer (alkoholiske, ikke-alkoholiske, mejeri, olie og kulsyreholdige læskedrikke)
 • Slik
 • Kosmetik og sundhed
 • Tørvarer og snacks
 • Friske madvarer
 • Husholdningsprodukter og andet
 • Flydende fødevarer og konserves
 • Lægemidler
 • Færdigretter

Produktion

Kvalitet

Selv inden produktet bliver pakket ind, hældt på dåse eller tappet på flasker, bruger mange konstruktører af emballeringsmaskiner tid på at overveje deres kundeopgaver fra start til slut.

Gentageligheden af opgaver med høj produktivitet og høje standarder for kvalitet er en daglig udfordring.

Derfor tilbyder Omron en omfattende produktportefølje, som er tilpasset receptdreven batch-produktion. Dette kræver teknologier som f.eks. hurtig reguleringskontrol med høj opløsning af flere loops, hurtig databehandling og lagring samt problemfri visionsbaseret kvalitetsinspektion.

Primær

Hastighed

Her er hastigheden den vigtigste udfordring. Men der er også behov fo

 • uafhængighed af produktets batch-størrelse
 • maskiner, der er nemme at rengøre og betjene
 • overholdelse af hygiejnestandarderne.

Omrons løsninger til primær emballering øger både hastigheden og fleksibiliteten for dine primære emballeringsmaskiner – takket være vores nye banebrydende controller, som kombinerer den nyeste Ethernet fieldbus-teknologi i realtid, EtherCAT, med vores koncept "Ét softwaremiljø".

Denne unikke kombination gør dig i stand til at udfase konventionelle mekaniske systemer og erstatte dem med virkelig alsidige Delta-robot- og visionssystemer.

Sekundær

Fleksibilitet

Her er de vigtigste udfordringer:

 • at få produktionshastighederne til at passe til den primære emballering
 • at sikre integrering af individuel eller multiemballering
 • at sikre en nem tilpasning af lineære lejer til transport af både primære og sekundære emballager.

Omrons løsninger hjælper dig med at gøre dine maskiner mere fleksible. Vi kan levere de nyeste robotteknikker og visionssystemer som en hjælp til f.eks. at bygge robotter til kartonfyldning, som kan opsamle og pakke 12 produkter på én gang ved brug af et emballeringsmønster med ét, to eller tre lag.

Med en opsætning som denne er en øgning af hastigheden ganske enkelt et spørgsmål om at øge antallet af produkter, som samles op pr. opgave.

Afsluttende

Robusthed

Her består hovedudfordringen i at sikre, at store belastninger håndteres pålideligt ved kontinuerlige høje cyklusfrekvenser.

Omrons løsninger omfatter et bredt udvalg af meget robuste elektromekaniske lineære akser. Installationsparate moduler med forskellige drevvarianter og dreje-/gribemoduler fuldender de fuldt udstyrede håndteringsmoduler.

Muligheden for at bruge elektriske aktuatorer i enhver kombination øger også alsidigheden og giver omkostningseffektive tilpasninger.

Eksempler på vores automatiseringsløsninger

hffs-mcs-08 420x300 sol

HFFS (Horizontal Form, Fill and Seal)

I en HFFS-maskine rulles fleksibelt net/folie ud, og pakkerne formes og forsegles på de 2 sider, eventuelt også i bunden. Når posen er blevet fyldt ovenfra med produktet, forsegles den øverste del for at lukke pakken. Før den sidste forsegling foretages, kan der tilføjes en hældetud. Dette foregår alt sammen, mens det fleksible emballeringsmateriale bevæges vandret, men pakken er stadig placeret lodret. Billedet nedenfor viser en cam-drevet maskine i drift. Der findes også kontinuerlige maskiner, men for disse er afsnit 4 til 6 ofte i en roterende opsætning.

Read more
cardboard sleeve cartoner machine image 420x300 sol

Kartonmaskine til pakning af papomslag

Et stykke pap fjernes fra magasinet via en roterende indfører og transporteres et ad gangen via et transportbånd med flige op til modtagepositionen på pick & place-systemet. Artikelgrupperne samles op af to uafhængigt fungerende robotter og stables på papstykkerne.

Read more
mcs palletiser 420x300px sol

Gantry-robot med palleenhed

Gantry-robotpalleenheder er lineære, kartesiske (XYZ) koordinerede robotter til pick & place-formål. Akserne glider lineært i forhold til hinanden snarere end at rotere som en robotarm.

Read more
13 robotic infeed machine image 420x300 sol

Vision styret robotlæssecelle eller sortimentspakkemaskine

Maskinen omfatter en robot monteret på en ramme, der strækker sig hen over to parallelt kørende fødetransportører. Den ene transportør føder produktet og den anden kartonerne. Robotten tager produkterne, der bevæger sig tilfældigt på transportbåndet og placerer dem i kartonerne, der også bevæger sig. Den øjeblikkelige placering af produkterne, der bevæger sig, beregnes af visionssystemet, der henter billeder fra et stationært kamera. I mellemtiden anvendes en registreringssensor til at registrere kartonernes position. Dette er den præcise registrering af begge transportører, der gør robotten i stand til at tage og placere produkter fra den ene kørende transportør til den anden.

Read more
shrink sleever machine image 420x300 sol

Lineær højhastighedskrympemanchetapplikator

Krympemanchetetiketter forsynes via en rulle i form af et kontinuerligt net. Flasker uden etiket transporteres via en fremføringstransportør og afmåles derefter af en roterende fødesnegl. Mens flaskerne kører ind i etiketteringsmaskinen og kører forbi en udløsercelle, åbnes og formes de etiketterne der sidder i nettet, af en spindel. Flaskerne fremføres og skæres samtidig med, at der foretages en præcis registrering med printet grafik. Etiketterne sættes på flaskerne, som derefter transporteres op til en damptunnel.

Read more

Kundeudsagn

diva-international fcard sol

Autonomous mobile robots simplify intralogistics at Diva International

Large companies are increasingly turning to robotics to streamline manual processes in factories and warehouses. One example is Diva International, based in Umbria, Italy. Diva wanted to transform its system for transporting wet wipes from its production facility to a palletising island in the same warehouse. Through its facilities management provider, FM Vision, it developed a new, automated system using five OMRON autonomous mobile robots (AMRs) and OMRON’s Sysmac NJ machine controller. This has led to a safer, more efficient and more flexible process.

Read more

White paper og teknologiartikler

nx sysmac 420 300 sol

Integrated Safety Solutions

Industrielle automatiseringsprocesser og maskiner bliver stadig mere dynamiske. Behovet for at øge produktivitet, fleksibilitet, ergonomi og sikkerhed er blevet uomgængeligt. Dette white paper beskriver, hvordan Omron Sysmac-sikkerhedsløsningen gør det muligt at opfylde alle tænkelige sikkerhedsscenarier og -krav.

Read more

Applications

Hvad vi siger om

sysmac loop provides big data solutions omron 420 420 sol

Teknologi hjælper maskinbyggere med at tilbyde forbedret tilgængelighed

Den vedvarende stræben efter stadigt bedre udnyttelsesgrad af en maskine (OEE, Overall Equipment Effectiveness) er i de senere år blevet et omdrejningspunkt for slutbrugere i levnedsmiddelindustrien. OEE er dog ikke en samtale, som slutbrugerne rent rutinemæssig indgår i med deres maskinleverandører; fokus er snarere på områder som basislinjens hastighed, cyklustider og den generelle ydeevne.

Read more
data integration 420x300 sol

Øg dit potentiale med dataintegration

Hvor tæt er ‘Industry 4.0’ på at være virkelighed? En futuristisk verden, hvor industrivirksomheder er 100 % forbundet er allerede ved at tage form, og dataintegration er en primær katalysator. Indsamling og lagring af produktionsdata giver også mange andre fordele - lige fra målinger af OEE (Overall Equipment Effectiveness) til at hjælpe OEM'er med at opfylde de stadig flere juridiske krav til rapportering. Dan Rossek tager et nærmere kig på de udfordringer og fordele, der er ved dataintegration, i ‘From shop floor to top floor’.

Read more
serialisation 420x300 sol

Sporbarhed gennem serialisering

For at begrænse vareforfalskning og forbedre forbrugeroplysning, er kravene til bedre sporbarhed hastigt stigende for producenterne. Hvordan kan serialisering hjælpe? I ‘Sporbarhed via serialisering’ fokuserer Per Pilegaard på, hvad serialisering betyder i dag og illustrerer, hvorfor fleksible lag er bedre end, den tilsyneladende nemmere, helhedsløsning.

Read more
packaging expert 420x300 sol

Ny tilgang til maskinstyring øger ydeevnen

Kan du tilføre værdi til dine maskiner, måske ved at tilføje mere raffinement og kompleksitet, uden at påvirke udviklingstiden og programmeringsomkostningerne? Robert Brooks ser på udviklingen af en ny generation af maskincontrollere.

Read more