Login

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Register

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Thank you for your interest

You now have access to Automatisering for at minimere tilbagekaldelse af fødevarer

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Automatisering for at minimere tilbagekaldelse af fødevarer

Antallet af produkttilbagekaldelser steg markant i 2015. Robert Brooks mener, at effektiv og integreret automatisering på produktions-stederne kan spille en stor rolle i arbejdet med at minimere de dyre og belastende tilbagekaldelser.

I Storbritannien er fødevareindustriens produkttilbagekaldelser et stort problem for producenter, og et problem, som ikke vil forsvinde. Rapporter tyder på, at tilbagekaldelser i 2015 faktisk steg med 80 % til 159*. Det skader både omdømme og økonomi.

Mens størstedelen af tilbagekaldelserne skyldes ikke-angivne ingredienser (herunder allergener), står kontaminering af bakterier, metaller og andre fremmedlegemer også for mange sager.

Producenterne skal være opmærksomme på konsekvenserne af aktuelle produktionstendenser hvad angår etikettering og emballeringsnøjagtighed. Kortere kørsler med flere varianter, omarbejdede versioner af etablerede produkter og nydesignet emballage kan føre til fejl.

Forhandler- og tredjepartsnormer vil sandsynligvis diktere indholdet af offline-tests og inline-registrering af urenheder, men på disse og andre områder er de under konstant udvikling. Producenterne skal holde sig orienteret om disse ændringer samt følgerne af FIC-bestemmelser (Food Information to Consumers), med nye og meget specifikke regler for oplysninger på emballagen.

Download hele artiklen nederst på siden.