Kundereferencer

Hos Omron vil vi gerne lytte til vores kunder. Vi kan bruge hele dagen på at lytte til deres behov – det giver os idéer. Vi har lyttet til vores kunder inden for emballeringsmaskiner i mere end 20 år, hvilket har givet os mange gode idéer.

Men i stedet for, at vi fortæller dig om dem, tænkte vi, at du ville foretrække at høre det fra folk som dig: vores kunder.

From compound to tube, in any format

Fra blanding til tube, i ethvert format!

Læs, hvordan Omrons PLC'er og touchscreens er kernen i løsninger udviklet af Axomatic til produktion og emballering af alle typer cremer, geléer og emulsioner.

Få mere at vide
Omag 420 x 300.jpg

Hold øje med udløbsdatoen!

En topmoderne emballeringsmaskine, der er kompakt, driftssikker, fyldt med innovative funktioner, og hvis dele er let tilgængelige. Læs om funktionerne i den nye serie af pakke- og emballeringsmaskiner, designet af Omag i samarbejde med Omron, til fremstilling af Dompés lægemiddel, "Okitask".

Få mere at vide
Serialization realized for pharma producers, re-packers and CMO's

Farmaceutisk kontraktproducent

Hvordan kunne en kontraktproducent levere 1.000.000 serialiserede pakker til flere farmaceutiske kunder med forskellige standarder og procedurer… og inden for et netværk bestående af flere produktionssteder, kontraktproducenter, ompakkere og andre serviceudbydere - alt sammen i henhold til de forventede EU-forordninger om central registrering af alle unikke koder?

Få mere at vide
Omron helps Line Equipment develop more advanced packaging machines

Hjælper Line Equipment med at udvikle mere avancerede maskiner

Se interviewet for at se, hvordan implementeringen af vores software- og hardwareløsninger i deres maskiner har gjort Line Equipment i stand til at levere mere avancerede produkter til markedet.

Få mere at vide
New-Motion, developing a gantry robot palletiser

New-Motion udvikler Gantry-robotpalleteringsanlæg

Ved at yde rådgivning og teknisk support var Omron med til at udvikle og bygge det nye palleteringsanlæg. Med denne nye type PLC kan vi opererer mere målrettet inden for løsninger til fødevarer og drikkevarer.

Få mere at vide
Jomet, cutting edge in a very competitive packaging marketplace

Maskiner, der overgår brugernes forventninger

Den finske maskinproducent Jomet bygger omfattende emballeringsløsninger, der honorerer kundernes behov for innovation.

Få mere at vide
EU_CT_Ibonhart_Webimages_420x300.jpg

Brødskæremaskine med fjernfejlfinding og fjernsoftwareopgradering

Da en af Storbritanniens førende producenter af automatisk skærings- og emballeringsudstyr til brød fik en ordre fra et bageri i Kazakhstan, besluttede man, at fjernadgang var afgørende. Det skulle være muligt at foretage fjernadministreret softwareopgradering og fejlfinding fra Norwich i England uden at skulle sende en tekniker de 6.000 kilometer ud til kundens fysiske placering.

Få mere at vide
EU_CT_Auxpama_Webimages_420x300.jpg

Ny brødskæremaskine reducerer procestiden med 55 %

Spanske Auxpama, som er specialist inden for automatisering af bagning af brød, sendte for nylig en ny automatisk skærebakke på markedet, som laver snittene øverst på brødene umiddelbart inden bagningen. Maskinen er så avanceret, at den reducerer den tid, denne proces tager, fra over 6 minutter til kun 2,45 minutter. Og i hjertet af det hele er Omrons Sysmac-platform til samlet styring.

Få mere at vide
EU_CT_Ecocaps_Webimages_420x300.jpg

En ny pakkemaskine til drikkevarer automatiserer alle arbejdsstationer ved hjælp af kun én højhastighedsbus

Da den italienske pakkemaskineproducent, Ecocap’s, besluttede at udvikle en ny maskine til energidrikmarkedet, fik de mulighed for at indføre en ny automationsmodel baseret på Omron Sysmac platformen. Idéen var at udvikle et system til tapning af op til 20.000 dåser i timen med automatisering af alle arbejdsstationer ved hjælp af en enkelt højhastighedsbus: EtherCAT.

Få mere at vide
Omron partner with Converging Solutions to make their Pack Stacker competitive and reliable

Et globalt kundegrundlag skabes ved at udrette mere, hurtigere

Pakkestakkeren fra Converging Solutions bruges i store dele af fødevareindustrien i Storbritannien til automatisk stakning af præformede pakker. Da virksomheden ønskede at konkurrere på markeder, der ikke var relateret til fødevarer, og andre lande, havde de brug for, at maskinen kunne udrette mere og gøre det hurtigere.

Få mere at vide
mespic_machine_logo420x300.jpg

Mespics alt-i-én-løsning...

Den italienske virksomhed Mespic specialiserer sig i design og konstruktion af integreret emballeringsmaskineri ved emballeringslinjens afslutning. Virksomheden har for nylig samarbejdet med Omron om at udvikle en alt-i-én-løsning til sekundær og afsluttende emballering af tepakker.

Få mere at vide