Din specialiserede partner | Omron, Danmark

Login

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Register

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Thank you for your interest

You now have access to Din specialiserede partner

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Din specialiserede partner

I mere end 30 år har Omron været den foretrukne leverandør af automatiseringsløsninger til mange af Europas producenter af emballeringsmaskiner.

Vi er kendt for vores produkters kvalitet og pålidelighed og har desuden opbygget et solidt omdømme som innovator inden for avancerede emballeringssystemer. Vi har for nylig udsendt et bredt udvalg af avancerede produkter til emballeringsautomatisering og introduceret en helt ny kontrolplatform, Sysmac – den giver emballeringsteknikerne mulighed for at arbejde med ét softwaresprog og én tilslutningstype.

Oven i dette har vi også åbnet Europas første “Testcenter for emballeringsautomatisering” i Barcelona: et gennemført højteknologisk anlæg, hvor Omron-kunder kan teste og validere automatiseringsideer, inden de bruger ressourcer. Disse aktiviteter er i fuld gang med at gøre Omron til den foretrukne leverandør til stadigt flere af Europas producenter af emballeringsmaskiner.

Hvordan kan vi støtte dig?

For det første: med automatiseringsekspertise

Som specialiseret automatiseringspartner kan Omron støtte dig på hvert eneste trin i udviklingen af din nye emballeringsmaskine eller opgraderingen af en eksisterende maskine.

Vores ingeniører giver dig fleksible løsninger, som omfatter mere intuitiv kontrol, mere kontinuerlig bevægelse ved drift i realtid, nemmere integration af robotteknik og mere receptdrevne omstillinger – omstillinger, som sker med et tryk på en skærm.

Global tilstedeværelse

Mere end 200 ingeniører i felten på mere end 200 steder i 34 lande over hele verden.

Som global producent kan vi levere vores tjenester over hele verden.

Uanset hvor du installerer dine maskiner, kan vi arrangere kontakt til en salgsingeniør på stedet, der hjælper med træning, forsyning af reservedele eller endda maskinindkøring. Alt sammen på det lokale sprog med lokal dokumentation – så du får fuldstændig ro i sindet.

Kompetence

Design

Del dine ideer med vores sælgere. De har erfaringen og kompetencen og er bemyndiget til at træffe beslutninger. Tusindvis af OEM'er har sat deres lid til vores folk. Find ud af, hvordan du også kan få denne fordel - du skal bare ringe til os.

Proof of concept

Efterhånden som dit projekt udvikler sig, kan du drage nytte af vores automatiseringscentre til at teste og holde dig opdateret om teknologitendenser inden for motion, robotteknologi, netværk, sikkerhed, kvalitetskontrol osv.

Brug vores Tsunagi-laboratorium (forbindelsesmuligheder) til at tilslutte, teste og validere hele dit system med vores nye maskinnetværk (EtherCAT) og fabriksnetværk (EtherNet/IP).

Så snart vores engagement begynder, udpeges en dedikeret applikationsingeniør til at koordinere alle projektets tekniske aspekter.

Vores teknikere(ingeniører har dybdegående ekspertise i og viden om netværk, PLC'er, motion, sikkerhed og HMI'er i forbindelse med maskinautomatisering.

Tillid

Udvikling

I løbet af prototypeudviklingsfasen får du brug for en fleksibel teknisk support, produktforsyning og produktudskiftning.

Derfor udpeger vi en dedikeret kundeservicemedarbejder, som står til rådighed for at håndtere alle logistiske spørgsmål og sikre, at du kan holde fokus på de vigtige spørgsmål.

Sikkerhed

Serieproduktion

Gennem hele din maskines livscyklus tilbyder Omron pålidelig forsyning, jævnlige softwareopgraderinger, hurtig reparationsservice og effektiv global support til dine slutbrugere.

Vores standardengagement indeholder:

  • 5 dages reparation, dør til dør
  • 3 dages levering

Emballeringsselskaber

Takket være vores samarbejde med emballeringsselskaber og universiteter er vi altid opdaterede om maskinkonstruktørers behov, og vi kan støtte kunderne med de nyeste løsninger.

For det andet: med kvalitetsprodukter

Et bredt udvalg af produkter er vigtigt for at få den løsning, der passer bedst. Men produkter af høj kvalitet med ekstremt lave fejlfrekvenser er

essentielle for din rentabilitet. Heldigvis giver Omron dig begge dele og sætter standarden for pålidelighed og robusthed i selv de barskeste miljøer.