Automatiseringsløsninger til emballeringsmaskiner | Omron, Danmark

Login

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Register

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Thank you for your interest

You now have access to Automatiseringsløsninger til emballeringsmaskiner

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Automatiseringsløsninger til emballeringsmaskiner

Når du har leveret automatiseringsløsninger til producenter af emballeringsmaskiner i mere end 20 år, opbygger du en rimelig god portefølje af forskellige løsninger. Og det er lige præcis det, vi har gjort.

Men eftersom vi arbejder tæt sammen med vores kunder, giver disse avancerede automatiseringsløsninger ikke blot hastighed, fleksibilitet og – frem for alt – pålidelighed til emballeringsprocessen, de er også forbavsende nemme at indføre. Kig en gang på nogle af vores løsninger nedenfor.

hffs-mcs-08 420x300 sol

HFFS (Horizontal Form, Fill and Seal)

I en HFFS-maskine rulles fleksibelt net/folie ud, og pakkerne formes og forsegles på de 2 sider, eventuelt også i bunden. Når posen er blevet fyldt ovenfra med produktet, forsegles den øverste del for at lukke pakken. Før den sidste forsegling foretages, kan der tilføjes en hældetud. Dette foregår alt sammen, mens det fleksible emballeringsmateriale bevæges vandret, men pakken er stadig placeret lodret. Billedet nedenfor viser en cam-drevet maskine i drift. Der findes også kontinuerlige maskiner, men for disse er afsnit 4 til 6 ofte i en roterende opsætning.

Read more
cardboard sleeve cartoner machine image 420x300 sol

Kartonmaskine til pakning af papomslag

Et stykke pap fjernes fra magasinet via en roterende indfører og transporteres et ad gangen via et transportbånd med flige op til modtagepositionen på pick & place-systemet. Artikelgrupperne samles op af to uafhængigt fungerende robotter og stables på papstykkerne.

Read more
mcs palletiser 420x300px sol

Gantry-robot med palleenhed

Gantry-robotpalleenheder er lineære, kartesiske (XYZ) koordinerede robotter til pick & place-formål. Akserne glider lineært i forhold til hinanden snarere end at rotere som en robotarm.

Read more
13 robotic infeed machine image 420x300 sol

Vision styret robotlæssecelle eller sortimentspakkemaskine

Maskinen omfatter en robot monteret på en ramme, der strækker sig hen over to parallelt kørende fødetransportører. Den ene transportør føder produktet og den anden kartonerne. Robotten tager produkterne, der bevæger sig tilfældigt på transportbåndet og placerer dem i kartonerne, der også bevæger sig. Den øjeblikkelige placering af produkterne, der bevæger sig, beregnes af visionssystemet, der henter billeder fra et stationært kamera. I mellemtiden anvendes en registreringssensor til at registrere kartonernes position. Dette er den præcise registrering af begge transportører, der gør robotten i stand til at tage og placere produkter fra den ene kørende transportør til den anden.

Read more
shrink sleever machine image 420x300 sol

Lineær højhastighedskrympemanchetapplikator

Krympemanchetetiketter forsynes via en rulle i form af et kontinuerligt net. Flasker uden etiket transporteres via en fremføringstransportør og afmåles derefter af en roterende fødesnegl. Mens flaskerne kører ind i etiketteringsmaskinen og kører forbi en udløsercelle, åbnes og formes de etiketterne der sidder i nettet, af en spindel. Flaskerne fremføres og skæres samtidig med, at der foretages en præcis registrering med printet grafik. Etiketterne sættes på flaskerne, som derefter transporteres op til en damptunnel.

Read more
01 pmi tray sealer machine 420x300 sol

Bakkeforsegler med indekserende fremføringssystem

Tomme bakker indføres af en bakkeopsamler på indføringsbåndet og transporteres til forseglingsstationen. Forseglingsprocessen består af at svejse en termoplastisk film til bakkernes kanter. Funktionen udføres i vakuum eller i en atmosfære med en neutral gasart. Inden forseglingen udføres, rulles en ny film ud, placeres over bakkerne og rulles ind igen på en overskudsrulle.

Read more
thermo form fill seal numbered400x300 sol

Termoformning, fyldning og forsegling

En maskine til termoformning, fyldning og forsegling (TFFS) er en maskine, hvori et net af termoformbart materiale opvarmes og formes med tryk/vakuum. Når formen er blevet fyldt, forsegles den med en topfilm og afskæres til sidst for at fremstille individuelle pakker. Maskinerne kan fremstille én eller flere baner med pakker og kan indeholde udstyr til at håndtere gasarter, inden pakkerne forsegles.

Read more
tray sealing inline transport machine sol

Bakkeforsegler med bakketransport med gribearm

Bakkeforseglere anbringer en dækfilm hen over en bakke. En integreret del af maskinen – ofte en "de-nester" – bruges til at adskille de stablede tomme bakker. Når bakkerne er blevet fyldt med produktet, forsegles de ved påsætning af filmen. Til slut flyttes den forseglede bakke til det næste trin, sandsynligvis sekundær emballering.

Read more