Pakkemaskine med vandret flow | Omron, Danmark

Login

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Register

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Thank you for your interest

You now have access to Pakkemaskine med vandret flow

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Pakkemaskine med vandret flow

Roterende forseglingsknive (servodrev)

Med emballeringsmaterialet monteret øverst på produktindføringen fungerer pakkemaskiner HFFS (Horizontal Form, Fill and Seal) vandret for at indpakke et produkt i film. Når filmen er forseglet i længderetningen under produktet, forsegler de roterende knive de tværgående kanter og tilskærer samtidig til individuelle pakker.

Hovedfunktion

HFFS-pakkemaskiner er velegnede til indpakning af store mængder solide produkter ved høj hastighed. Chokoladestænger indpakkes normalt med uopvarmede forseglingsknive. Denne teknologi til kold forsegling anvender lim, der er påført på folien i forvejen, og som presses sammen for at lukke pakkerne.

  1. Folieudrulning : Giver folie med den rette udspænding.
  2. Produktindføring og detektering : Giver perfekt afstand og identificerer "intet produkt lig med, ingen indpakning".
  3. Træk og forsegling i længderetningen : Transport, positionering og forsegling af film i længderetningen med integreret mærkekorrigering.
  4. Forsegling og tilskæring på tværs : Separerer pakkerne efter forsegling af kanterne med en roterende kniv.
  5. Udføring af pakket produkt : Transport til sekundær indpakning, eventuelt placering af produkterne i forhold til hinanden til automatiske udføringssystemer.

Dit automatiseringskrav - vores komplette løsning

Vi kan levere alle automatiseringsprodukter til HFFS maskiner, herunder logik- og bevægelsesenheden eller hybridreguleringsenheden.

Vi kan levere alle automatiseringsprodukter til HFFS maskiner, herunder logik- og bevægelsesenheden eller hybridreguleringsenheden. Vi kan også levere alle motorer, drev, positionssensorer, sikkerhedsenheder, temperatursensorer og andre panelkomponenter. De er alle nemme at integrere og bærer det berømte Omron mærke for kvalitet og pålidelighed.

A - Sysmac Studio: én software!

Omron kan dokumentere hurtig udvikling og samlet testning og sikring. Sysmac Studio er én software til styring og konfiguration af hele maskinen. Via én enkelt tilslutning får du kraft og effektivitet til at udvikle og skabe som aldrig før.

B - Applikationsspecifikke funktionsblokke

I maskiner til formning, fyldning og forsegling er det vigtigt at skabe den perfekte forsegling hver gang og helt fra starten. Til dette formål er Omron Sysmac løsningen, som integrerer temperaturkontrol, tryk for forseglingskæben samt timing.

Ydeevnen øges og idriftsættelsen reduceres ved brug af de funktionsblokke (FB), som Omron har udviklet til formgivnings-, fyldnings- og forseglingsmaskiner, f.eks. FB for roterende knive og FB for Direct power temperaturregulator.

C - Nøjagtig placering på produktindføreren

Få nøjagtig ens mellemrum mellem produkterne med E3Z fotoaftaster og G5 servotilsluttet controller. Den integrerede bevægelses- og logikenhed i NJ-maskincontrolleren gør det nemt at ændre mellemrummet mellem produkterne, selv under produktion.

D - Synkroniseret netværk med høj hastighed

Synkronisering af forseglingsknivene med film og produktindfører samt reaktion på situationer med manglende produkt/forsegling og fejl vil filmen forbedres betydeligt ved brug af et synkroniseret netværk med høj hastighed som f.eks. EtherCAT mellem controlleren og servodrevne.

Vedrørende denne løsning

Flere løsninger til automatisering