HFFS (Horizontal Form, Fill and Seal) | Omron, Danmark

Login

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Register

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Thank you for your interest

You now have access to HFFS (Horizontal Form, Fill and Seal)

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

HFFS (Horizontal Form, Fill and Seal)

Opretstående poser og breve

I en HFFS-maskine rulles fleksibelt net/folie ud, og pakkerne formes og forsegles på de 2 sider, eventuelt også i bunden. Når posen er blevet fyldt ovenfra med produktet, forsegles den øverste del for at lukke pakken. Før den sidste forsegling foretages, kan der tilføjes en hældetud. Dette foregår alt sammen, mens det fleksible emballeringsmateriale bevæges vandret, men pakken er stadig placeret lodret. Billedet nedenfor viser en cam-drevet maskine i drift. Der findes også kontinuerlige maskiner, men for disse er afsnit 4 til 6 ofte i en roterende opsætning.

Opretstående posepakke

Med et brev foldes og forsegles folien. Med en opretstående pose formes folien i bunden først som et "W" og forsegles derefter kun i hjørnerne. Derved skabes en oval bund, som gør at pakken kan stå op.

Hovedfunktion

  1. Udrulning og formning af film : Tager det fleksible net og folder det til en grundform.
  2. Udformning af poser/breve : Forsegler siderne og eventuelt bunden.
  3. Marker, træk og skær : Registrer slip, korriger, og separer pakkerne.
  4. Åbn og fyld : Klargør en pakke, der skal fyldes med produkt.
  5. Stræk og luk : Luk og forsegl toppen af pakken.
  6. Transportarme :Guider de separate pakkers bevægelse.

Dit automatiseringskrav - vores komplette løsning

Vi automatiserer maskiner! Vi leverer alle automatiseringsprodukter til HFFS-maskiner, herunder logik- og bevægelses-/hybridreguleringsenheden.

Vi automatiserer maskiner! Vi kan levere alle automatiseringsprodukter til HFFS-maskiner, herunder logik- og bevægelses-/hybridreguleringsenheden. Vi kan også levere alle motorer, drev, positionssensorer, sikkerhedsenheder, temperatursensorer og andre panelkomponenter. Alle enheder er nemme at integrere og bærer det berømte Omron-mærke for kvalitet og pålidelighed.

A - Alsidig håndtering af data og recept

Ved eksport af maskiner er der behov for en betjeningsgrænseflade på flere sprog med nem recepthåndtering. Andre vigtige funktioner såsom datalogføring for CIF-kort (CFR21) og filhåndtering for PDF open, flash og video bør heller ikke ignoreres. HMI i Omron NS-serien tilbyder disse funktioner i en fornuftig og stabil maskintilslutningsløsning.

B - Sikker fjernadgang

For maskinkonstruktører er det afgørende at udføre diagnosticering og service på maskinerne på kundens faciliteter. Slutbrugeren vil desuden drage fordel af fjernadgang, da maskinen er lettilgængelig og kan levere produktionsoplysninger i realtid. Omron har solid erfaring med sikre fjernadgangsløsninger.

C - Servo CAM synkronisering

For at opnå jævn filmbevægelse synkroniseret med den mekaniske CAM-aksel er det nødvendigt at oprette en virtuel CAM-profil for den servomotor, som trækker filmen. Omron G5 er optimeret til at udføre denne funktion ved hjælp af sin koblingsindgang, som modtager signalet fra E3ZM-V mærkeaftasteren. Det hele samles og administreres af NJ-maskincontrolleren.

Flere løsninger til automatisering