Termoformning, fyldning og forsegling | Omron, Danmark

Login

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Register

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Thank you for your interest

You now have access to Termoformning, fyldning og forsegling

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Termoformning, fyldning og forsegling

Maskinbeskrivelse

En maskine til termoformning, fyldning og forsegling (TFFS) er en maskine, hvori et net af termoformbart materiale opvarmes og formes med tryk/vakuum. Når formen er blevet fyldt, forsegles den med en topfilm og afskæres til sidst for at fremstille individuelle pakker. Maskinerne kan fremstille én eller flere baner med pakker og kan indeholde udstyr til at håndtere gasarter, inden pakkerne forsegles.

Fleksible og hygiejniske forme

TFFS er pakkemaskiner med dybt træk. I dag leverer O.E.M’erne forme, som nemt kan skylles og er fremstillet af rustfrit stål for at leve op til de høje hygiejnestandarder, som slutbrugerne kræver. Udskiftelige forme betyder, at disse maskiner er fleksible og hurtigt kan ændres til et andet produkt.

Maskinens hovedfunktionsgrupper

  1. Transportsystem: System med udrulning og transport af basisnet (bakkefilm).
  2. Formningsstation: Skaber bakkeformen fra basisnettet.
  3. Forseglingsstation: Forsegler filmen på bakken.
  4. Udrulning af topnet (forseglingsfilm) og oprulning af overskydende film: Transporterer den film, som bruges til at forsegle bakken
  5. Afskæring på tværs og i længderetning: Adskiller de forseglede bakker fra basisnettet.

Dit automatiseringskrav - vores komplette løsning

Vi kan levere alle automatiseringsprodukter til bakkeforseglingsmaskiner, herunder også logic controller og motion-/hybridcontroller.

Vi kan også levere alle motorer, frekvensomformere, positionssensorer, sikkerhedsenheder, temperaturaftastere og andre panelkomponenter. De kan alle nemt integreres og bærer det velkendte Omron-varemærke for kvalitet og pålidelighed.

A: Optimal temperaturkontrol til forsegling

Temperaturkontrol under formning og forsegling er meget vigtigt. Ved hver formning og forsegling falder formens temperatur, og den skal hurtigt genoprettes for at opnå en høj gennemførselshastighed.

Omrons unikke 2-PID-kontrol med indbygget autotuning optimerer systemet til hurtig respons på forstyrrelser, hvilket er perfekt til applikationer som f.eks. TFFS. En anden fordel er hurtig opstart, hvor allerede det første produkt er perfekt.

B: Præcis detektering af topfilmens position

E3ZM-V-markeringssensoren leverer oplysninger om topfilmens præcise position til maskincontrolleren. Sensoren lærer let og giver en stabil detektering af påtrykte mærker i forskellige farver eller sort.

C: Præcis positionering af kædedrev

I denne maskine er transportkæden til basisnettet meget vigtig. Den bevæger basisnettet, og når forseglingsprocessen er fuldført, bevæger den topnettet hele vejen gennem maskinen.

Formningen og forseglingen belaster filmen, så det er yderst vigtigt at bevare den præcise position. Når kæden stopper i forbindelse med formnings-/forseglingsprocessen, skal filmen blive på plads. Omron RX-frekvensomformere eller G5-servoer kan levere denne vigtige "holdefunktion".

Flere løsninger til automatisering