Bakkeforsegler med bakketransport med gribearm | Omron, Danmark

Login

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Register

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Thank you for your interest

You now have access to Bakkeforsegler med bakketransport med gribearm

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Bakkeforsegler med bakketransport med gribearm

Maskinbeskrivelse

Bakkeforseglere anbringer en dækfilm hen over en bakke. En integreret del af maskinen – ofte en "de-nester" – bruges til at adskille de stablede tomme bakker. Når bakkerne er blevet fyldt med produktet, forsegles de ved påsætning af filmen. Til slut flyttes den forseglede bakke til det næste trin, sandsynligvis sekundær emballering.

Bakketransport med gribearm

I den nye generation af bakkeforseglere udføres emballeringsprocessen "in-line" fra start til slut. Transportsystemet flytter bakkerne videre på en meget forsigtig måde, som er velegnet til bakker fyldt med (semi)flydende produkter. Maskinen nedenfor har sidegribearme, som transporterer bakkerne ind og ud af forseglingsstationen.

Maskinens hovedfunktionsgrupper

  1. System til ind-/udrulning af forseglingsfilm: Forseglingsfilmen fremføres til forseglingsstationen i den præcise længde og den rette udspænding.
  2. Bakkeindføringssystem: Indføring og placering af de fyldte bakker.
  3. Bakkeudføringssystem: Udføring af forseglede bakker til den sekundære emballeringsstation.
  4. Lineært bakketransportsystem: Servotransportbånd med lineær bevægelse til jævn ind- og udføring af bakker til og fra forseglingsstationen.
  5. Forseglingsstation: Hovedprocessen, hvor bakken forsegles med dækfilmen.

Dit automatiseringskrav - vores komplette løsning

Vi kan levere alle automatiseringsprodukter til bakkeforseglingsmaskiner, herunder også logic controller og motion-/hybridcontroller.

Vi kan også levere alle motorer, drev, positionssensorer, sikkerhedsenheder, temperaturaftastere og andre panelkomponenter. De kan alle nemt integreres og bærer det berømte Omron-mærke for kvalitet og pålidelighed.

A: Optimal temperaturkontrol til forsegling

Temperaturkontrollen under forseglingen er meget vigtig. Ved hver forsegling falder formens temperatur, og en hurtig genopretning er essentiel for at opnå en høj produktion. Omrons unikke 2-PID-kontrol med indbygget autojustering optimerer systemet til hurtig respons ved forstyrrelser, hvilket er perfekt til anvendelser som f.eks. forsegling. En anden fordel er den hurtige opstart, som giver perfekte forseglinger lige fra den første bakke.

B: Programmerbar sikkerhed

Omron leverer fleksibel og uafhængig funktionel sikkerhed uden at gå på kompromis med maskinens ydeevne. NE1A-systemet gør dette både modulært og fleksibelt. Der kan tilføjes sikkerhedsslaver, også til andre maskiner i produktionslinjen, som derefter kan integreres med en enkelt fieldbus i sikkerhedscontrolleren.

C: Én sensor til alle bakketyper

E32/E3X-fiber og -forstærker kan genkende alle bakketyper med én model. Indlær ét sæt på hver nye bakke, og genbrug parametrene fra den anden. Distribution af parametrene kan udføres vha. maskincontrolleren eller HMI via den tilsluttede fieldbus.

D: Servosystem med flydende drift

Liftsystemet i forseglingsstationen kan drives på flere måder. Fordelen ved en servodrevet lift er mindre vibration og støj, hvilket giver mulighed for at bruge maskinerne på ukonventionelle måder, f.eks. hævet over fabriksgulvet. Et servosystem kan også nemt ændres under driften.

Flere løsninger til automatisering