Bakkeforsegler med indekserende fremføringssystem | Omron, Danmark

Login

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Register

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Thank you for your interest

You now have access to Bakkeforsegler med indekserende fremføringssystem

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Bakkeforsegler med indekserende fremføringssystem

Maskinbeskrivelse

Tomme bakker indføres af en bakkeopsamler på indføringsbåndet og transporteres til forseglingsstationen. Forseglingsprocessen består af at svejse en termoplastisk film til bakkernes kanter. Funktionen udføres i vakuum eller i en atmosfære med en neutral gasart. Inden forseglingen udføres, rulles en ny film ud, placeres over bakkerne og rulles ind igen på en overskudsrulle.

Fremføringssystem

Bakkerne fordeles over hele maskinens længde af et transportsystem, der er forsynet med en række tværgående skubbebjælker, som er anbragt med samme indbyrdes afstand mellem to laterale drevkæder.

Maskinens hovedfunktionsgrupper

  1. Kædedrevet indeksering: Et enkelt transportbånd, som består af en række tværgående bjælker med to laterale drevkæder.
  2. Forseglingsstation: Klokkehus placeret øverst med fire svejsehoveder, bundtank og broplader.
  3. Løftesystem: Den nederste form kan flyttes opad af et pneumatisk system.
  4. Filmindføring: Et system med en fleksibel arm sikrer kontrol over filmens udspænging.
  5. Tilbagerulning af overskudsfilm: Det overskydende dækmateriale rulles tilbage på en servodrevet spindel

Dit automatiseringskrav - vores komplette løsning

Vi kan levere alle automatiseringsprodukter til bakkeforseglingsmaskiner, herunder også logic controller og motion-/hybridcontroller

Vi kan også levere alle motorer, frekvensomformere, positionssensorer, sikkerhedsenheder, temperaturaftastere og andre panelkomponenter. De kan alle nemt integreres og bærer det velkendte Omron-varemærke for kvalitet og pålidelighed.

Nem aksepositionering

Et positionskontrolkort (CJ1W-NC[]81) bruges til at forbinde og kontrollere alle maskinens frekvensomformere med indbygget EtherCAT som motion bus. Intet behov for kompleks fortrådning og individuel parametrisering. Alle oplysninger er tilgængelige via ét adgangspunkt og ét program.

S-formet hastighedsprofil

Servofrekvensomformernes (R88D-KN[]-ECT) hastighedsprofil kan programmeres i PLC'en med et standard PLCopen FB-bibliotek til tilpasning af f.eks. skubbebjælkens acceleration og deceleration i forhold til bakkens indhold, især for at undgå spild af væsker i forseglingsområdet.

Førsteklasses temperaturkontrol til perfekt forsegling

En 4-kredset temperaturregulatorenhed (CJ1W-TC002) regulerer individuelt temperaturen i fire varmeplader. 2-PID-kontrollen og autotuningsfunktionen gør det muligt for hver temperaturkontrolkreds at levere svar med minimal overskridelse ved opstart og giver desuden en god respons på forstyrrelser under produktionen.

Resultatet er en perfekt forsegling lige fra den første bakke der er påført film, som er nem at trække af

Den rette sensor til det rette formål

Det brede udvalg af Omron sensorer giver dig mulighed for at registrere transparente bakker (E3X-SD), positionen af det indekserende fremføringssystem (HL-5000 / E3ZM) og bestemme den fleksible arms yderpositioner (E3F2).

Vedrørende denne løsning

Flere løsninger til automatisering