Tjenester og support

Kundetilfredshed er det vigtigste i alt, hvad vi gør.

Hvis du har brug for yderligere service eller assistance, så tøv ikke med at kontakte os og finde vores lokale kontorer i Europa

Hvis du ønsker at udvide til nye industrielle sektorer eller helt nye geografiske markeder uden for Europa, kan vi hjælpe med unik global support.

Seminarer og kurser

Vi udbyder en række kurser, indenfor brugen af vores produkter.

Specifik træning kan sikre den rette anvendelse og maksimal udnyttelse af produkterne.

Find det kursus du har brug for

Tekniske værktøjer

Vi leverer omfattende teknisk support

Er du på udkig efter:

  • Omron EPLAN-dele
  • CAD-biblioteksfiler
  • Softwaredownloads
  • Dataark og brochurer om komponenter
  • SISTEMA-biblioteksfiler
  • Produktvælgere?

Besøg afsnittet med værktøjer

Tekniske tjenester

Vi er klar til at hjælpe!

Se vores område for tekniske tjenester, og læs om de forskellige tjenester, vi tilbyder, som f.eks. vores sikkerheds- og reparationstjenester. Vores automatiserings- og testcenter giver dig mulighed for at teste din applikation med vores nyeste løsninger og produkter, og hvis du har brug for hjælp til dine tekniske spørgsmål, så er vores tekniske supportteam klar til at besvare dem.

Tekniske tjenester
Service & Support

Technical Support

Selvom der er adgang til masser af teknisk information, har Omron også udviklet et teknisk support område hvor du kan finde yderligere support information:

Vil du vide mere

Begivenheder

Du kan finde os ved flere automatiseringsbegivenheder og -messer i hele Europa.

Se skemaet nedenfor for at få flere oplysninger.

BEGIVENHED
Indumation2017_LOGO.png

Indumation.be

Indumation.be, 4. udgave af Belgiens mest omfattende messe for fabriks-, proces- og infrastrukturautomatisering, bliver en vigtig begivenhed for alle centrale aktører og investorer i branchen. Innovation og automatisering går hånd i hånd med alt, der er forbundet med digitalt og intelligent: fra komponenten eller enheden til komplette hi-tech-systemer og løsninger, der tilbydes gennem denne platform, for alle grene af industrien (fabrik og proces), stor infrastruktur (havne, terminaler, betalingsveje, broer og veje…) og alle industrielle processer (produktion, udvikling, vedligeholdelse, SCM, logistik og lager, aktiver).

10. feb 2017 2017

Belgien, Kortrijk

Få MERE AT VIDE
BEGIVENHED
win_logo.jpg

WIN Automation

WIN Automation, den vigtigste messe inden for produktionsindustrien i Tyrkiet og Eurasien, fortsætter med at levere produkter og serviceydelser til professionelle brugere i 7 industribrancher. Med et stort antal internationale udstillere og besøgende giver den unikke muligheder for virksomheder, der ønsker at vinde nye markeder.

19. mar 2017 2017

Tyrkiet, Istanbul

Få MERE AT VIDE