Karrierer

Arbejde med Omron

Omron Europe er en førende producent af teknologisk avancerede industrielle automatiseringsprodukter og leverandør af applikationsekspertise. Fra det europæiske hovedkvarter nær Amsterdam i Holland opererer Omron Europe lokalt i alle de europæiske lande med det klare mål at levere uovertrufne automatiseringsprodukter og skræddersyede ekspertløsninger til alle former for industri. Vores portefølje omfatter: fabriksautomatisering, sensorer og sikkerhed, mekatronik og drev, industrielle komponenter og visionssystemer.

Vores medarbejdere er nøglen til Omrons succes!

Hos os kan du finde det, du leder efter: et udfordrende, uafhængigt job, hvor du kommer til at arbejde med avancerede produkter og teknologier, med en attraktiv beskæftigelsespakke, et behageligt og rart arbejdsmiljø og gode muligheder for selvudvikling. Vi forventer at du løbende udvikler dig både professionelt og personligt ved at opdatere din viden, dine færdigheder og din evne til at forbedre din performance.

Se ledige stillinger, eller udfyld den åbne ansøgningsformular, hvis du er interesseret i karrieremulighederne hos Omron.

Ledige stillinger

Hvilke ledige stillinger har vi lige nu?