Login

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Register

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Thank you for your interest

You now have access to Innovation inden for tavlebygning

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Innovation inden for tavlebygning

Ny værdi for styretavler

Udvikling inden for design og fremstilling af styretavler sikrer, at også produktionsfaciliteter udvikles, så ikke kun tavlebyggere men også slutbrugere og maskinbyggere drager fordel.

Hvis tavledesign, processer omkring tavlefremstilling og menneskelig interaktion med tavler kan fornys med nye produkter, fortrådningsteknikker etc., vil produktionen af tavler bliver enklere og mere effektiv. Med vores Designkoncept for tavlebygning *1 til produktspecifikation af tavler vil vi kunne tilbyde vores kunder udvikling indenfor styretavler og procesinnovation.

*1 Designkoncept for tavlebygning : Vores designkoncept for tavlebygning (benævnes herefter som Designkoncept) til specifikation af produkter inden for styretavler vil føre ny værdi til vores kunder. Kombinationen af flere produkter, der deler designkonceptet, vil øge den tilførte værdi yderligere.

Mennesker

Enkelt og nemt til tavlebygning

Nem fortrådning

Klemrækker med push-in-plus-teknologi hjælper med at forenkle fortrådningen.

 • Nem at indføre: Det er nemmere at bruge vores klemrækker med push-in-plus-teknologi end at sætte stikket i fra din hovedtelefoner.
 • Sidder sikkert fast: Selvom det kræver færre kræfter at indføre dem, sidder kablerne sikkert fast. Med vores design af avancerede mekanismer og fremstillingsteknologi har vi fremstillet en fjeder, der kræver mindre brug af kræfter ved indføring men fortsat er svær at trække ud
 • Arbejd med begge hænder: Klemmemekanismen er udviklet til at holde skruetrækkeren, så du har begge hænder fri til at indføre fortrådningen i den frontvendte kabelindgang.
 • Fortrådning mulig med snoede ledninger: Det er muligt at indføre ledninger med tyller samt massive og snoede ledninger.

Frontindføring og -udtagning af fortrådning

Alle klemrækker på de nyudviklede produkter med push-in-plus-teknologi er alle frontvendte, så fortrådning er nemt.

Proces

Fornyelse af tavlebygningsprocessen

Effektivt design

Vores elektriske kontrol-CAD-bibliotek over vores produkter kan hjælpe med at mindske designarbejdet.

Partnere til elektronisk kontrol-CAD: Zuken, EPLAN

Hurtig brugertilpasning

Enheder med ensartede specifikationer giver jer mulighed for at nemt at brugertilpasse tavler til hver kunde.

 • Højden og dybden på vores produkter er ensartede, så eksisterende design kan nemt brugertilpasses.
 • Vores store udvalg af produkter med ensartede specifikationer sikrer jer et bredere sortiment: strømforsyninger, timere, målings- og overvågningsrelæer, stik (til relæer, timere, væskeudslipssensorer), SSR, DIN-skinneklemmerækker, temperaturregulatorer, effektskærme, UPS'er, EtherCAT,
  Slaveklemmer.

Hurtigere fortrådning

Ensartede fortrådningsmetoder og specifikationer sikrer kortere leveringstider.

 • Letforståelige klemmeplaceringer sikrer præcist arbejde.
 • Ensartede I/O-klemmeplaceringer giver jer mulighed for at organisere fortrådningen i styretavlerne.
 • Mindsk arbejdet med fortrådning med klemrækker med push-in-plus-teknologi.
 • Efterspænding er ikke nødvendigt med klemrækker med push-in-plus-teknologi. Trykket fra spændebakken fastholder sikkert tyllen eller ledningen og fjerner problemer med skruer, der løsner sig under vibration.

Verdensomspændende levering

Vores designkonceptprodukter er certificeret til CE, UL og CSA.

Tavler

En evolution inden for styretavler

Pladsbesparende

Ved at føje enheder til den ekstra plads der er skabt, kan I montere flere enheder i styretavlen af samme størrelse og dermed øge styretavlens funktionalitet.

Montering side om side er muligt pga. det formindskede energiforbrug (hvormed mindre varme genereres) for hver model ved en omgivelsestemperatur på 55 °C.

Mindre uudnyttet plads

Vi hjælper jer med at trimme jeres styretavler ved at mindske bredden mellem fortrådningsbakker og uudnyttet plads.

Modstandsdygtig over for vibrationer

Du kan bruge klemrækker med push-in-plus-teknologi til at fremstille robuste styretavler, der modstår vibrationer under både forsendelse og drift.

Bedre luftgennemstrømning

Brugen af komponenter med en ensartet højde sikrer uhindret luftgennemstrømning. Det bevirker, at varmen nemt afledes. En reducering af temperaturen inden i tavlen øger produktpålideligheden, mindsker fejl og forlænger produkternes levetid.

Kundereferencer

Push-In Plus reduces wiring time by 20% at VBE Industrial Electronics
 • Push-In Plus reduces wiring time by 20% at VBE Industrial Electronics

  Push-In Plus reduces wiring time by 20% at VBE Industrial Electronics

  Dutch Panel Builder, VBE Industrial Electronics, recently realized a large project for Jansen Poultry Equipment, which develops and produces poultry housing systems with controls, for worldwide distribution. In just ten weeks, VBE supplied nearly one hundred control cabinets, lighting cabinets and junction boxes. A relatively short delivery time meant high efficiency during assembly was critical. By using Omron relays and sockets with the new Push-In Plus technology, VBE reduced the lead time per panel by two hours.

  02:21

Push-In Plus reducerer fortrådningstiden med 20 %

Leveringstiden bliver forkortet med 2 timer pr. styretavle takket være Omrons relæer

Read more
eu web wepan 420 420 sol

Tavlebyggeren Wepan nægter at gå på kompromis med kvaliteten

Mød Gert van Wensen, direktør for Wepan i det sydlige Holland. Som montør og tavlebygger ved han, at fleksibilitet og hastighed er vigtig for mange kunder, men han nægter at gå på kompromis med kvaliteten. Det er en af grundene til, at han har arbejdet sammen med Omron i mere end 20 år. "Vi har aldrig haft problemer med PLC'er eller andre komponenter".

Read more

Hvad vi siger om