Firma information

Læs mere om Omron og alt hvad vi laver.

Vidste du at Omron startede med bukse pressemaskiner? At firmaet er af japansk oprindelse og har eksisteret i mere end 80 år? Og at vi opretholder meget høje etiske værdier? Vil du vide mere? Læs vores filosofi og vores motto og lær os bedre at kende.

Filosofi

Omron Corporation

Verdensomspændende organisation.

Omron Corporation har hovedkontor i Kyoto, Japan og er verdens førende virksomhed inden for automatisering. Virksomheden blev grundlagt i 1933 og ledes af bestyrelsesformand Yoshihito Yamada. Omron har over 37.000 medarbejdere i mere end 36 lande, der alle arbejder på at levere produkter og serviceydelser til kunder inden for en bred vifte af områder, herunder industriel automatisering, komponentbranchen og sundhedssektoren. Virksomheden har hovedkontorer i Japan (Kyoto), Stillehavsområdet (Singapore), Kina (Hong Kong), Europa (Amsterdam) og USA (Chicago). Den europæiske organisation har egne udviklings- og produktionsfaciliteter og leverer lokal kundesupport i alle europæiske lande.

Omron Corporations websted

Miljø

Omrons politik er at tilbyde produkter til hele verden, som er miljømæssigt garanteret fri for ikke godkendte materialer. I henhold til denne politik, har Omron besluttet helt at eliminere brug af risikable stoffer i det hele taget, også fra kontrol enheder.

Læs mere om vores miljøpolitik