Login

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Register

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Thank you for your interest

You now have access to Gratis seminar: Sådan kommer du i gang med at høste og udnytte dine data

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Event

Gratis seminar: Sådan kommer du i gang med at høste og udnytte dine data

Available seats 100
No available dates. If you are interested in following this training programme please [contact us]

Dine produktionsdata er en guldgrube af viden, men hvordan får du dem omsat til konkrete gevinster? Sammen med vores partner Blackbird inviterer OMRON til gratis seminar, der viser dig hvordan du nemt og hurtigt kommer i gang med at høste data i produktionen.

Alle taler om at udnytte data. Men de færreste gør det. Lukkede systemer og komplicerede processer er to af de væsentligste barrierer for mere datadrevne beslutningsprocesser i industrien.

På dette gratis seminar den gør OMRON og vores partner, Blackbird, dig klogere på, hvordan du med få midler og på kort tid kan komme i gang med at udnytte dine data og omsætte dem til konkrete gevinster.

Via OMRONs unikke Sysmac-platform og Blackbirds cloud-løsning er du sikret et direkte link mellem dit fabriksgulv og skyen. Du kan med ganske få indstillinger komme i gang med at opsamle data fra din produktion, visualisere dem og agere på dem.

Agenda:

12.00
Registrering og sandwich
13.00
Velkommen og introduktion til Omron/Blackbird
13.15
Sådan kommer du nemt og hurtigt i gang med at opsamle data fra dine produktionslinjer (Claus Kjelgaard, Omron)
Hvad kræver det at komme i gang med dataopsamling? Hvordan får man samlet og integreret sine data fra eksisterende maskiner og udstyr? Og hvordan får man styr på sikkerheden? Bliv meget klogere på dataopsamling og hvordan du får adgang til dine data i skyen i dette oplæg, som også byder på en konkret demonstration af, hvor let det er at komme i gang med at opsamle data fra produktionen.
14.00
Sådan omsætter du dine data til konkrete gevinster (Anders Holmenlund, Blackbird)
Er det ikke besværligt at få data fra sin produktion? Nej! Er der ikke en omfattende og tidskrævende proces? Nej! Hør, hvad automatisk dataopsamling er, hvordan data behandles, analyseres og efterfølgende anvendes til at optimere produktion, når Anders Holmenlund, Sales Manager Nordic giver konkrete tips og råd til hvordan man omsætter sine data til helt konkrete gevinster. Se eksempler fra virksomheder som anvender Blackbird til dataopsamling i dag, og få indblik i, hvilken forskel det har gjort.
14.45
Pause
15.00
Få metoder og hør eksempler på hvordan man opnår datadrevne procesforbedringer i produktion (Mads Thorup, Emendo Improvement)
Emendo Improvement styrker organisationer inden for operationel excellence. Med Lean Six Sigma-metoden som deres rygrad og databaserede løsninger forbereder de virksomheder til den digitale æra. Mads Thorup, Senior Consultant & SME-Digital Process Improvements, vil give konkrete metoder hvorpå du kan opnå datadrevne forbedringer i produktionen.
15.30
Kundecase v. Royal Unibrew (Kenneth Davidsen, Filling and Packaging Manager at Royal Unibrew)
Royal Unibrew var den Blackbirds første kunde og de har opnået beundringsværdige resultater og bliver ved med at gøre fremskridt. Hør Kenneth Davidsen, Filling and Packaging Manager fortælle om hvordan Royal Unibrews dataopsamlingsrejse startede med Blackbird, hvordan nøjagtig data giver beslutningsgrundlag hvor selv små ændringer giver stor forskel. Kenneth deler også sin erfaring og de resultater de indtil videre har opnået.
16.00
Paneldiskussion og afslutning

Tilmeld dig online

Arrangementet er gratis, og for at deltage skal du blot registrere dig via siden her.

Vi glæder os til at se dig!