Login

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Register

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Thank you for your interest

You now have access to Mere profit til tavlebyggere med G2RV-SR

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Mere profit til tavlebyggere med G2RV-SR

Ved at give det ydmyge relæ "hovedrollen"

Omron introducerede for nylig G2RV-SR, et nyt 6 mm elektromekanisk relæ, der erstatter en utrolig populær standardenhed. Men det var ikke blot en opgradering, det nye G2RV-SR er udviklet til tavleløsningstilbuddet som kernen i Value Design-produkter, og Omron har pakket det nye smalle relæ med et imponerende udvalg af tidsbesparende funktioner. For eksempel har det nye relæ Push-In Plus-teknologi, hvilket reducerer fortrådningstiden med mere end 50 %, det har en dedikeret testknap til hurtigere, nemmere fejlfinding, det har et transparent kabinet og en mekanisk indikator for hurtigere kontrol af kontaktstatus, og det har en stærk mekanisk stift med en større kontaktflade for bedre ledningsevne. Og det er kun begyndelsen. Det nye G2RV-SR har mange flere nye tidsbesparende funktioner. Men hvorfor har Omron bygget alle disse nyskabelser ind i hvad der i grunden er en basal komponent?

For at hjælpe tavlebyggere med at spare tid

"Omron har i mange år arbejdet tæt sammen med tavlebyggere over hele verden," siger Manuela Mazza, Omrons European Product Marketing Manager Switching Components. "Og i tidens løb er vi ikke blot begyndt at forstå drivkraften bag tavlebyggerbranchen men også mulighederne for profitoptimering. Vi er med på, at vi lever i en meget konkurrencepræget tid, og at hvert øjeblik, der er sparet under samling af en tavle, er lig med penge i banken. Derfor er vi – mere end nogensinde – dedikeret til at indbygge tidsbesparende funktioner i alle tavlekomponenter, inklusivt det ydmyge elektromagnetiske relæ."

Hurtigere montering

Blandt de mest imponerende tidsbesparende funktioner er de nye top- og bundmonteringclips. For at montere G2RV-SR kan du holde begge clips lukket, men for at afmontere det nemt skal du nu kun åbne én clip, hvilket halverer monteringstiden. Denne funktion betyder også, at relæet kan monteres på hovedet for flere muligheder.

Bedre synlighed

Alle bevægelige dele er nu farvet hvide og er nemmere at se i mørket. Dette gør monteringen hurtigere, hjælper til at undgå fejltagelser og mindsker vedligeholdelsen.

Halverer fortrådningstiden

Omrons egen Push-In Plus-teknologi er også indbygget i det nye relæ. Dette reducerer ikke blot fortrådningstiden med 60 %, men forøger også pålideligheden takket være en meget stærkere forbindelse end skrueterminaler, som har større modstandsdygtighed over for vibrationer.

25 % mindre

Det nye G2RV-SR er meget mindre end den tidligere model, så det frigør plads i tavlen for yderligere funktionalitet.

Mere intelligent kontrol af kredsløb

Et særligt låsehåndtag reducerer tid brugt på kredsløbstid, driftsbekræftelse og inspektionsarbejde. Beskyttelsesdækslet forhindrer desuden forkert drift.

Lettere mærkning

Alle dine trådningskoder kan nu ses tydeligt fra forsiden af relæet, hvilket gør vedligeholdelse hurtigere.

Ultrahurtig PLC-tilslutning

Valget mellem en frontal PLC-grænseflade (8 eller 16 kanaler) eller en I/O-relæklemme med Push-in Plus-teknologi (16 kanaler) reducerer forbindelsestiden yderligere.

En tradition for innovation med "øje for detaljen"

Enhver, der er bekendt med Omrons produkter og tjenester, vil ikke blive overrasket over al opmærksomheden rettet mod et relæ. Selvom disse enheder ofte ses som ganske simple elementer, er deres roller afgørende for problemfri drift af et anlæg. Omron har designet og fremstillet relæer i over 50 år og er vokset til at blive verdens største producent af relæer under ét brand. Disse relæers enestående ydeevne er resultatet af omhyggelige designovervejelser og en total forpligtelse over for kvalitet.

I dag sælger Omron globalt 25 relæer hvert sekund døgnet rundt. Det er 800 millioner om året. Så det er ikke overraskende af særlig interesse for virksomheden at sikre, at den fortsætter med at tilbyde de bedst mulige relæløsninger. Og derved bidrager til at skabe mere profit for tavlebyggere over hele verden.

Følg Omron Industrial Automation på LinkedIn