Login

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Register

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Thank you for your interest

You now have access to Implementering af serialisering i produktionslinjen

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Implementering af serialisering i produktionslinjen

Er du usikker på det næste skridt i implementeringen af serialisering? Kontakt os, uanset hvor i processen du befinder dig - fra konceptstudie og de første pilotforsøg til implementeringen af fuldstændige stationer i produktionslinjerne og på fabrikken samt integrering i nye maskiner og endelig til forbedrings- og opgraderingscyklusser.

Centrale databaser og leverandørkæde (niveau 5)

Europa / EMVS (europæisk system til godkendelse af medicinsk udstyr)

securPharm / ACS Pharmaprotect

Den serialiserede dataudveksling i Europa inden for rammerne af den europæiske EMVS for lægemidler kan realiseres f.eks. ved salg i Tyskland via den europæiske hub (router) eller direkte til uploadstrukturen for det nationale godkendelsessystem. I begge tilfælde lander dataene hos ACS PharmaProtect GmbH, der driver uploadstrukturen for det nationale godkendelsessystem i samarbejde med securPharm e.V. Indehaveren af markedsføringstilladelsen (IAM), der lancerer et lægemiddel på det tyske marked, skal indgå en aftale med ACS PharmaProtect GmbH.

I praksis kan de to muligheder for at uploade koder betragtes som: 

  1. En multiproduktionsfacilitets-/multinational tilgang: I det tilfælde anbefales det at administrere dataudvekslingen via en central IT-hub i ERP-/masterdatamiljøet (niveau 4) og derefter uploade via den europæiske EMVS-hub (router) interface.
  2. Enkeltproduktionsfacilitets-/kun national løsning: Ud over EMVS-hubben, kan en direkte upload fra produktionsfacilitetsniveau 3 realiseres (gennem et modul i Omron-løsningskonceptet, der kan tilkøbes) og administrere upload af data på nationalt niveau direkte via ACS-interfacet.

securPharm og ACS anser sig selv for at være rollemodel og banebrydende inden for europæisk beskyttelse mod forfalskningen af lægemidler. Som en IAM, der lancerer receptpligtige lægemidler på markedet i mere end ét europæisk land, skal du sikre dig, at de tilknyttede emballeringsdata opbevares i databaserne hos de respektive, nationale godkendelsessystemer. For at lette processen med at videregive data til de nationale godkendelsessystemer, forventes den såkaldte europæiske hub (kort: EU-hub) at fungere som en router: Ved den centraliserede upload af datafilerne, vil de få en foranstillet landekode, som gør EU-hubben i stand til at videresende data til den rigtige, nationale database. Som følge deraf er det kun nødvendigt med et interface og en enkelt upload. Det etablerede interface til ACS IAM-systemet vil naturligvis blive ved med at fungere.

ACS stiller to interfacefunktioner til rådighed: Via portal (HTTPS) eller via maskininterface (SFTP). Derudover kan man få adgang til et væld af rapporter i ACS-portalen.

Få flere oplysninger om securPharm

ERP/Master Data environments (level 4)

Vores FlexLayer-koncept understøtter udvekslingen med forskellige leverandører af løsninger inden for ERP / Master Data management. Nærmere oplysninger kan fås efter anmodning.

Løsninger på stedet og i linjen (niveau 2 og 3)

Nøglefærdige serialiseringsstationer (herunder niveau 1)

Prestige Promotion har erfaring med millioner af serialiserede pakker i deres egen virksomhed og har gjort deres afprøvede linjeserialiseringsstation kommercielt tilgængelig for andre virksomheder. Løsningen byder på print og eftersyn og styrer samtidigt den serialiserede kodekommunikation. Dette gøres endda med et meget højt fleksibilitetsniveau, og stationen kan nemt tilpasses en anderledes håndtering af master data og kommunikationskoncepter samt kommende ændringer. Stationen er skræddersyet til kravene hos små og mellemstore CMO'er/CPO'er, ompakkere og medicinalvirksomheder.

Prestige Promotion og Prestige Packaging ligger i Kleinostheim i Tyskland, midt i Europa. De tilbyder et bredt udvalg af løsninger inden for outsourcing, ompakning, distribution og service til kosmetikindustrien og medicinalfirmaer.

Med mere end 20 års erfaring og ca. 250 medarbejdere støtter Prestige Promotion og Prestige Packaging medicinal- og kosmetikfirmaer i deres håndtering af diverse forhindringer for markedsføring af deres produkter i EU. Fleksibilitet, pålidelighed og et ønske om at skabe innovation er derfor hovedprincipperne for alle aktiviteter.

Læs anbefalinger fra vores kunder her.

Få flere oplysninger

Nøglefærdige serialiseringsstationer (herunder niveau 1)

Løsningen ModuTrack Track & Trace er et brugsklart, kompakt og fleksibelt mærknings- og verifikationssystem til serialisering og aggregering i farmaceutiske pakkelinjer.

Løsningen kan integreres i forskellige MES-/ERP-systemer og anvender en horisontal og vertikal REA JET-printløsning for at give den højest mulige fleksibilitet for derved at kunne tilpasse sig forskellige papkassestørrelser.

ETW Wollmershäuser GmbH, som er hjemmehørende i Wolpertshausen i Baden-Württemberg, har specialiseret sig i kontrolteknologi, kabler og industriel elektronik.

Med 28 ansatte implementerer virksomheden nye systemer og systemomlægninger i en række forskellige industrier - fra lægemiddelindustrien til lufttransport og rumfart. Den tyske virksomheds portefølje omfatter også egenproduktioner som motorstyreenheder, kamerahuse og styreanordninger til rystetransportører.

Få flere oplysninger

Nøglefærdige serialiseringsstationer (herunder niveau 1)

Masterprint PharmaJet-serien leverer mærkningsløsninger, som er klar til brug, til en bred vifte af lægemidler, herunder blisterpakninger, flasker, beholdere, medicinflasker, slanger og papemballage (flad (tom) og opretstående (fyldt)). PharmaJet-serien understøtter GS1-kompatibel kodeserialisering og leverer pålidelig og fremragende mærkningsløsninger med valuta for pengene for at opfylde det europæiske direktiv om forfalskede lægemidler (andre lande efter anmodning). Masterprint Kft ligger i Ivancsa syd for Budapest, Ungarn og har udviklet sig til en ledende regional aktør inden for mærkningsapplikationer.

Med søsterselskaber, som leverer maskiner og serviceydelser inden for mærkning, trykning, vejning, fødevareudskæring og sekundær emballage, er Masterprint-koncernen blevet en pålidelig leverandør til den farmaceutiske industri, levnedsmiddel- og drikkevareindustrien og forskellige andre industrier for Central- og Østeuropa.

Få flere oplysninger

Nøglefærdige serialiseringsstationer (inkl. niveau 1)

Den manipulationssikrede Transvis-CTI STE300 serialiserings- og mærkningsstation giver en kompakt og ergonomisk løsning til FMD-kompatibel kartonmærkning og kodning for op til 300 produkter/minut. Maskinerne er klar til brug og udstyret med udtrækkelige Blum-Weber mærknings- og etiketteringsmoduler, Omron automatiseringsudstyr og en åben IT-arkitektur, der gør det let at integrere serialiseringssoftware, linje- og siteserverløsninger. Stationerne kan efter ønske kombineres med kontrolvejningsmoduler, mærkningsmoduler eller andet.

Transvis-CTI ligger i nærheden af Orléans i hjertet af Frankrig og har 30 års erfaring inden for levering af nye eller ombyggede maskiner til fyldning, etikettering, mærkning, emballering, kontrol og håndtering til lægemiddelindustrien, levnedsmiddel- og drikkevareindustrien, kosmetikindustrien, tobakindustrien, bilindustrien og andre industrier.

Få flere oplysninger

Serialisering / Track & Trace-software

Facilityboss ligger i Darmstadt i det sydlige Tyskland. Facilityboss blev grundlagt som en spinoff-virksomhed af Fraunhofer Institut SIT og fokuserer på it-løsninger, der er førende inden for sin klasse, og som giver høj kundetilfredshed.

Facilityboss udvikler forskellige standardiserede produkter, som kan tilpasses specifikke behov. Facilityboss' PLS track & trace system (GS1-serialisering), f.eks. til lægemiddelindustrien, er allerede taget i brug hos forskellige DAX-noterede producenter af lægemidler samt mindre CMO-/CPO-lokaliteter.

Også førende producenter af levnedsmiddelapplikationer har taget softwaren i brug.

Få flere oplysninger

Serialisering / Track & Trace-software

Adents ligger i Paris i Frankrig. Virksomheden arbejder med førende medicinalfirmaer i Nordamerika og Europa og tilbyder løsninger inden for produktenhedsidentificering og sporbarhedssoftware. Med mere end 150 linjer, der anvender Adents' software, forbindes PharmaPilots, PharmaSupervisors og PharmaExchanges moduler med automatiseringslaget for at give serialisering, aggregering, hændelsesudveksling og integration i MES/ERP-lag.

Standardsoftwareplatformen er designet til hurtigt at kunne kommunikere med it-miljøer, nem at arbejde sammen med hardwareenheder og tilbyde brugerne et højt fleksibilitetsniveau.

Få flere oplysninger

Printløsninger (niveau 1)

Domino blev grundlagt i 1978 og har hovedkvarter i Cambridge, Storbritannien. Domino har et globalt omdømme for udvikling og fremstilling af kodning, mærkning og printteknologier, som opfylder kravene hos producenter og trykkerier.

Dominos årlige vækst - både organisk og gennem opkøb - underbygges af et uovertruffent engagement inden for produktudvikling, hvilket har resulteret i en portefølje, der indeholder fuldstændige start-til-slut-kodningsløsninger, der spænder over primære, sekundære og tertiære applikationer.

Innovativ ink jet, laser, print & apply og termoovertrykteknologier anvendes til at påføre variable data, stregkoder og unikke sporbarhedskoder på produkt og emballage i mange forskellige brancher, herunder lægemidler, levnedsmidler og industriprodukter.

Få flere oplysninger

Printløsninger (niveau 1)

REA JET udvikler og fremstiller førsteklasses industrielle kodnings- og mærkningssystemer til berøringsfri industriel mærkning. Porteføljen omfatter inkjetprintere, laser- og sprøjtemærkesystemer, etikkeringsløsninger samt trykfarver og forbrugsvarer. De praktisk orienterede produkter er designet til brug i alle områder og er dokumenteret på verdensplan i alle brancher og forretningsområder. REA JET og REA VERIFIER (kodeverifikationssystemer) er begge afdelinger af REA Elektronik GmbH i Mühltal nær Frankfurt. REA Card, en anden REA-afdeling, udvikler og markedsfører kontantløse betalingssystemer.

REA Elektronik blev grundlagt i 1982, er privatejet og beskæftiger 300 ansatte (2014). Alle REA JET-produkter er lavet 100 % i Tyskland.

Få flere oplysninger

Generel rådgivning og overensstemmelsessupport inden for serialisering / sporbarhed

Vesdo Inc. er et schweizisk ingeniør- og konsulentfirma, som har været aktivt siden 2000 og som har fokus på systemer til bekæmpelse af piratkopiering. For at undgå bedrageri med mærkevarer har Vesdos kunder med et vellykket resultat indført autentificeringsteknologier og produktserialisering. Som en førende virksomhed i denne branche har Vesdo været en banebryder og bidrager til mere end 100 implementeringsprojekter i hele Europa. Virksomheden betjener små virksomheder såvel som globale tier 1-virksomheder. Over 20 patentapplikationer til kunder vidner om Vesdo virksomhedens kreativitet. Kernen i virksomheden er de højt kvalificerede medarbejdere, som alle har universitetsgrader og omfattende erfaring.

Vesdo Inc. har også udviklet en kalibreringsreference til visionssystemer, som anvendes med kodeklassificeringsapplikationer. Disse overensstemmelseskoder i form af selvklæbende mærkater kan også anvendes i linjevisionssystemer.

Få flere oplysninger

Generel rådgivning og overensstemmelsessupport inden for serialisering / sporbarhed

Omron er aktivt medlem af arbejdsgruppen Open Serialization Communication Standard (Open SCS). Open-SCS-initiativet drives af sundhedssektoren og opfylder sundhedssektorens kommende bestemmelser vedrørende produktserialisering over det nærste årti.

Open SCS Working Group (Open-SCS) har indgået et samarbejde med OPC Foundation om at udvikle en open source standard i Packaging Serialization Global Name Registry.

Få flere oplysninger