Login

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Register

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Thank you for your interest

You now have access to Gratis seminar: Sådan kommer du i gang med at høste og udnytte dine data

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

Event

Gratis seminar: Sådan kommer du i gang med at høste og udnytte dine data

Available seats 100
No available dates. If you are interested in following this training programme please [contact us]

Dine produktionsdata er en guldgrube af viden, men hvordan får du dem omsat til konkrete gevinster? Sammen med vores partner Optipeople inviterer OMRON til gratis seminar, der viser dig hvordan du nemt og hurtigt kommer i gang med at høste data i produktionen.

Alle taler om at udnytte data. Men de færreste gør det. Lukkede systemer og komplicerede processer er to af de væsentligste barrierer for mere datadrevne beslutningsprocesser i industrien.

På dette gratis seminar den gør OMRON og vores partner, Optipeople, dig klogere på, hvordan du med få midler og på kort tid kan komme i gang med at udnytte dine data og omsætte dem til konkrete gevinster.

Via OMRONs unikke Sysmac-platform og Optipeople cloud-løsning er du sikret et direkte link mellem dit fabriksgulv og skyen. Du kan med ganske få indstillinger komme i gang med at opsamle data fra din produktion, visualisere dem og agere på dem.

Agenda:

12.00
Registrering og let frokost
13.00
Velkommen og introduktion til dagen
13.15
Omsæt maskindata til konkrete gevinster (v. Optipeople)
Hvorfor er det er vigtigt at opsamle data? Hvilke data kan man trække ud af sin produktion, og er nogle data vigtigere end andre? Og hvad opnår man af gevinster? Det er nogle af de spørgsmål, som Stefan Jensen, CEO i OptiPeople vil besvare i sit oplæg. Her vil han også komme med konkrete kundecases samt gennemgå en virtuel demo af OptiPeoples cloud-platform, OptiCloud.
14.15
Pause
14.30
Sådan kommer du nemt og hurtigt i gang med at opsamle data fra dine produktionslinjer (v. Omron)
Hvad kræver det for at komme i gang med dataopsamling? Hvordan får man samlet og integrereret sine data fra eksisterende maskiner og udstyr? Og hvordan får man styr på sikkerheden? Bliv meget klogere på dataopsamling og hvordan du får adgang til dine data i skyen i dette oplæg, som også byder på en konkret demonstration af, hvor let det er at komme i gang med at opsamle data fra produktionen.
15.30
Kundecase (d. 8 nov, O.L. Seals og d. 10 nov. KVIK Køkken)
Hvorfor begyndte man opsamle data, og hvordan kom man i gang? Hvad var de strategiske overvejelser, og hvad skal man som virksomhed overveje, inden man går starter? Hvad skal man gøre, og hvad skal man ikke gøre?? Bliv inspireret i en kundecase og få fortalt om de konkrete resultater, der kom ud af projektet.
16.00
Networking og afslutning
Snak med eksperter og ligesindede/kolleger fra branchen?

Tilmeld dig online

Arrangementet er gratis, og for at deltage skal du blot registrere dig via siden her.

Vi glæder os til at se dig!