Login

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Register

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Thank you for your interest

You now have access to OMRON Corp. og Techman Robot Inc. fra Taiwan, der producerer kollaborative robotter, indgår i en strategisk alliance om kollaborative robotter

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

OMRON Corp. og Techman Robot Inc. fra Taiwan, der producerer kollaborative robotter, indgår i en strategisk alliance om kollaborative robotter

Alliancen vil bidrage til harmoniseringen mellem mennesker og maskiner inden for produktionsindustrien

OMRON Corp. (hovedkontor: Shimogyo-Ku, Kyoto. Administrerende direktør og CEO: Yoshihito Yamada) og Techman Robot Inc. (hovedkvarter: Taoyuan, Taiwan), verdens førende virksomhed inden for kollaborative armrobotter, der kan samarbejde med mennesker, har annonceret, at de to selskaber har underskrevet en aftale om en strategisk alliance inden for kollaborative robotter. Gennem denne alliance vil OMRON markedsføre og sælge Techmans TM-serie af kollaborative robotter globalt via OMRONs verdensomspændende distributionsnetværk under et fælles varemærkelogo med start fra anden halvdel af 2018. Desuden vil OMRON og Techman samarbejde om udviklingen af den næste generation af kollaborative robotter, der vil være nemmere at integrere med OMRONs andre automationsprodukter, til et innovativt produktionsmiljø, hvor mennesker og maskiner kan samarbejde i harmoni.

Fabrikker over hele verden står over for enorme udfordringer, når der skal fremstilles komplicerede produkter i små mængder, hvor der både skal tages hensyn til kundernes behov, kortere levetidscyklus for produkter og problemer med at skaffe arbejdskraft. Produktionsvirksomheder bliver nødt til at være fleksible og håndtere korte omstillingstider og ændringer af produktionslinjens layout. Kollaborative robotter spiller en vigtig rolle i realiseringen af en "fleksibel produktion",  idet de kan arbejde sikkert i det samme miljø som mennesker. 

Ud over den almindelige TM-serie af kollaborative robotter vil OMRON påbegynde salg af de nye modeller, som er "mobilt kompatible,", hvilket betyder, at de nemt kan integreres med OMRONs LD mobile robotter. OMRONs mobile robotter, der kan bevæge sig uafhængigt og undgå personer og genstande, arbejder allerede sikkert sammen med mennesker med automatiseret materialehåndtering over hele verden. Når de er monteret med en samarbejdende robotarm på toppen, kan de ikke blot transportere materialer fra et sted til et andet, men de vil også være i stand til at udføre andre opgaver, som f.eks. at samle dele op og placere dem på bakker hver af stederne.

techman collaborative newspri prod

"Siden anskaffelsen af Adept Technology i 2015 har OMRON investeret mange ressourcer i udviklingen af robotteknologier og markedet for det," udtaler Seigo Kinugawa, Executive Officer og Senior General Manager for Robotics Business Development Project ved OMRONs industrielle automationsvirksomhed. Han tilføjer: "Alliancen med Techman vil fremskynde samarbejdet mellem mennesker og robotter i produktionsmiljøer. OMRONs indtog på markedet for kollaborative armrobotter vil sammen med markedet for mobile robotter fremskynde OMRONs initiativ 'innovative-Automation!', hvor målet er at tilbyde fabrikker innovative løsninger gennem samarbejdet mellem mennesker og maskiner."

"TM-robotter er smarte, sikre og simple at bruge," fortæller Ho Shi-Chi, formand for Techman Robot Inc. "Vi bestræber os på at forbedre menneskers liv med udgangspunkt i innovation, og vores alliance med OMRON vil hjælpe os med at tage et stort skridt frem mod dette mål."

TM-robotterne har følgende funktioner, der skiller sig ud i dette nye felt inden for samarbejde mellem mennesker og robotter.

Intelligent: TM-robotterne har et indbygget intelligent visionsystem, der kan bruges til mønstergenkendelse, objektpositionering og stregkodeidentifikation.

Simpel: Et komplet "pick and place"-program, der bruger vision, kan læres på fem minutter med den grafiske, flowbaserede brugergrænseflade, TMflow.

Sikker: TM-robotter overholder sikkerhedskravene til samarbejde mellem mennesker og robotter som specificeret i ISO 10218-1 og ISO/TS 15066.

Der er to serier af TM-robotter: TM5 (med et payload på op til 6 kg) og den nye TM12/TM14 (med et payload på op til 14 kg). Alle TM-robotter har seks frihedsgrader og hver en rækkevidde på 700 til 1300 mm. Robottens gentagelsesnøjagtighed er ±0,05 mm for TM5-serien og ±0,1 mm for TM12/TM14-serien.

Om "innovative-Automation!"

Som den førende virksomhed inden for industriel automation har OMRON omfattende produktionslinjer af styringskomponenter og udstyr, der strækker sig fra afstandssensorer og andre inputenheder til forskellige styreenheder og outputenheder, som f.eks. servomotorer samt en række sikkerhedsenheder og industrielle robotter. Ved at kombinere disse enheder via software har OMRON udviklet en række forskellige unikke og yderst effektive automationsløsninger til producenter over hele verden. Baseret på OMRONs adgang til egne avancerede teknologier og omfattende udvalg af enheder har OMRON udviklet et strategisk koncept kaldet "innovative-Automation!", der består af tre innovationer eller "i'er" - "integreret" (udvikling af styreenheder), "intelligent" (udvikling af intelligens med ICT) og "interaktiv" (ny harmonisering mellem mennesker og maskiner). OMRON er nu dedikeret til at forsyne produktionssteder med innovative løsninger til realisering af dette koncept.

OMRON og Techman vil levere samarbejdende robotter, der kan bruges i en lang række anvendelser, som f.eks. samling af elektronik, produkttest og inspektion. Disse robotter vil muliggøre "fleksibel produktion" og øge produktiviteten og kvaliteten af produktionslinjer for kunder i bil- og elektronikindustrien samt forskellige funktioner til materialehåndtering inden for et bredt område af produktionsindustrier.

Om Techman Robot Inc.

TM Robot er ledende på globalt plan inden for kollaborative robot- og visionteknologier. Med støtte fra moderselskabet Quanta Computer er det lykkedes os at levere verdens mest intelligente kollaborative robot med indbygget vision, som perfekt integrerer hænder, øjne og hjerner til ét system. TM Robots har på imponerende vis gjort det væsentligt nemmere at bruge industrielle robotter og mærkbart reduceret omkostninger og tid til implementering. TECHMAN Robots vision er at anvende teknologi til at berige menneskers liv og fortsat bestræbe sig på at udvikle innovationer og bidrage til den mest venlige automatiseringsløsning til verden. For yderligere oplysninger kan du besøge http://tm-robot.com/

Følg Omron Industrial Automation på LinkedIn