Login

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Register

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Thank you for registering

An email to complete your account has been sent to

Return to the website

get direct access

Fill in your details below and get direct access to content on this page

Text error notification

Text error notification

Checkbox error notification

Checkbox error notification

Vi har desværre tekniske problemer. Din formular er ikke modtaget. Vi undskylder og beder dig om at prøve igen senere. Detaljer: [details]

Download

Thank you for your interest

You now have access to OMRON investerer i SALTYSTERs integrerede højhastighedsdataintegrationsteknologi

A confirmation email has been sent to

Continue to page

Please or get direct access to download this document

OMRON investerer i SALTYSTERs integrerede højhastighedsdataintegrationsteknologi

Opnå økonomisk og social værdi gennem integreret informationsstyring på produktionsstedet

OMRON er glade for at kunne annoncere sin investering i SALTYSTER, Inc., en virksomhed, der er specialiseret i integreret højhastighedsdataintegrationsteknologi. OMRON vil have en aktieandel på ca. 48 %.

I nutidens produktionsindustri er der en stigende efterspørgsel efter forbedret økonomisk værdi, herunder forbedret kvalitet og produktionseffektivitet. Samtidig er branchen også på udkig efter måder at øge den sociale værdi på, f.eks. energiproduktivitet og arbejdsglæde.

Disse komplekse udfordringer, som kunderne står over for, kræver visualisering af produktionssteddata, der ændres med intervaller helt ned til en tusindedel af et sekund, samt optimering af styring på tværs af flere anlæg. Efterhånden som produktionsindustrien udvikler sig i retning af at løse disse problemer gennem digital transformation (DX), er der et voksende behov for at indsamle, integrere og analysere store mængder data hurtigt.

Gennem denne investering har OMRON til formål at skabe synergi mellem de kontroldata, der genereres fra deres højhastigheds- og højpræcisionsstyringsteknologi med SALTYSTERs højhastighedsdataintegrationsteknologi. Ved hurtigt at integrere data fra kundernes produktionssteder på en tidssynkroniseret måde og indsamle oplysninger om andre virksomheders kontroludstyr, personale og energiforbrug bliver det muligt at integrere og analysere data på stedet, der tidligere var adskilt af forskellige datacyklusser og formater for hvert anlæg.

Feedback i realtid hjælper med at løse problemer på produktionssteder ved at justere udstyr baseret på analyseresultater. Dette er i overensstemmelse med mål som fejlfri produktion og bedre energiforbrug. Ved f.eks. at tracke udstyr og produktforhold og ændre indstillinger efter behov kan vi bruge mindre energi, reducere plastaffald og øge energieffektiviteten.

OMRONS investering i SALTYSTER sigter mod at øge virksomhedens værdi ved at bidrage til at bevare det globale miljø, samtidig med at produktionseffektiviteten og -kvaliteten opretholdes på kundernes produktionssteder. Ved at udnytte begge virksomheders styrker søger OMRON at udvikle værdiforslag, der imødekommer branchens skiftende behov.

Om SALTYSTER, Inc.

SALTYSTER, Inc., der blev grundlagt i 2008, er en unik gruppe af ingeniører med mange resultater inden for integrering af databaseteknologi i kontroludstyr på produktionssteder. Firmaet integrerer erfaringer fra databaseteknologi over mange år og bruger alle typer databaser til at undersøge og udvikle ideelle motorer til kundernes systemer. Du kan finde flere oplysninger på https://www.saltyster.com.

Følg Omron Industrial Automation på LinkedIn